Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
conter strike jest nawet fajny ale co mnie boli to to że to jest strasznie łatwa gierka pograjcie w call of duty 2 to jest dopiero giera polecam wszystkim,spodoba sie kazdemu jakby co patche programy i inne pliki moge komus załatwic
ja kiedys gralem w to calymi dniami!!heh pamietam tamte czasy jak codziennie sie szlo do caffeinternet pograc...!!pamietam ze w naszej kafejce ja z takim ziomkiem bylismy najlepsi zawsze a gralo tam prawie cale osiedle...!byla jeszcze druga kafejka w ktorej grali vini vidi vici -pamietam ze byli pusniej 1 w krakowie...!ja zaczynalem od cs 1.2 a zkonczylem na 1.5!! przestalem grac troche przed wyjsciem 1.6
bylo bylo ale bylo krutko chyba!!wiem ze po jakis 3 miesiacach grania wyszlo 1.3!! i 1.3 to byl najlepszy cs...!! puzniej to 1.4 na ktore wszyscy sie wkuzali ze skakac tak sie niedalo...i 1.5 to samo ale z malymi poprawkami i antycheatem!!w 1.6 gralem tylko moze z 2 razy...
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.