• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Kanter Strajk 1.6

Wyszukiwarka Forumowa:

zembfy

Well-known member
Buchów
1
gra ktos ? jesli tak to chetnie bym sie z kims zmiezył:D albo w Diablo 2 z Dodatkiem :D hehe na BN :D tez bym z kim sobie pogral

Laska

Well-known member
Weteran
Buchów
1
mam cs 1.6 ale gram na nosteamie wiec niewiem czy razem pogramy bo ja gram na scrackowanych serwach. Aha czasem sobie jeszcze pykne w cs 1.5

najczesciej mozna mnie znalezc tu 149.156.124.2:27015.
jak uda ci sie polaczyc do tego serwa napisz mi na pw - ustawimy się

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Ja gram w cs:cz niestety niemam oryg. i gram z botami :scratch:

Tralaliński

Well-known member
Weteran
Buchów
0
gierka daja rade :) ja czasem gram w cs'a :D a d2 na BN juz mi sie nie chce grac :] po resie mi sie odechcialo :p

zielony

Well-known member
Buchów
0
Cpuny;] znacie jeszcze jakies serwery :jocolor: oczywiscie darmowe :rendeer:

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ja kiedys gralem w cs

zaczynalem od 1.0 a skonczylem na source

G

goglik

Guest
ja gram tylko w CS'a :D nic wiecej sie dla mnie nie liczy, no moze bakanie z ziomami :joker: a gram w CS'a juz od kilku lat ^^

XXXXXXXX

Well-known member
Buchów
1
conter strike jest nawet fajny ale co mnie boli to to że to jest strasznie łatwa gierka pograjcie w call of duty 2 to jest dopiero giera polecam wszystkim,spodoba sie kazdemu jakby co patche programy i inne pliki moge komus załatwic

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ja w tp kiedys gralem jeszcze w polsce z kumplami w 1.5 tak to moj brat tylko szpila w cs source

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ja kiedys gralem w to calymi dniami!!heh pamietam tamte czasy jak codziennie sie szlo do caffeinternet pograc...!!pamietam ze w naszej kafejce ja z takim ziomkiem bylismy najlepsi zawsze a gralo tam prawie cale osiedle...!byla jeszcze druga kafejka w ktorej grali vini vidi vici -pamietam ze byli pusniej 1 w krakowie...!ja zaczynalem od cs 1.2 a zkonczylem na 1.5!! przestalem grac troche przed wyjsciem 1.6

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
hmm wydaje mi sie ze nie bylo 1.2

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
bylo bylo ale bylo krutko chyba!!wiem ze po jakis 3 miesiacach grania wyszlo 1.3!! i 1.3 to byl najlepszy cs...!! puzniej to 1.4 na ktore wszyscy sie wkuzali ze skakac tak sie niedalo...:)i 1.5 to samo ale z malymi poprawkami i antycheatem!!w 1.6 gralem tylko moze z 2 razy...

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
wiem ze duzo ludzi z 1.6 uzywa "wspomagaczy" do grania, a w 1.5 troche mniej..

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół