akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Kastrowanie herma

Wyszukiwarka Forumowa:

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Czy da się "wykastrować" herma? tzn. jeśli ma i żeńskie i męskie kwiaty to można się pomęczyć i wyrwać te męskie z plancika? A i jeszcze jedno: czy hermy są samowystarczalne, tzn same się zapładniają?

kartofel

New member
Buchów
0
jak się bedziesz meczył z kilka godzin to pewnie da rade, ale czy warto to nie wiem?? kiedyś miałem herma i palonko z niego było całkiem przyzwoite, a i nasionek całkiem sporo z niego było bo sam sie zapylił

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
z tego co wiem to można kastrować :) ktoś na forum walczył z takimi topami, nie pamiętam jak się zakończył bój.. ale to może być ciężkie. Jeśli to jeden top.. ja bym go wypierdzielił całego, jeśli masz dużo roślinek to w ogóle wywal herma ususz to co jest i zobacz jak działa :p.

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
AtomBoy napisał:
Jeśli to jeden top.. ja bym go wypierdzielił całego, jeśli masz dużo roślinek to w ogóle wywal herma ususz to co jest i zobacz jak działa

Ja herma nie mam po prostu ciekawy jestem

[ Dodano: 2006-05-04, 03:22 ]
a i nasionek całkiem sporo z niego było bo sam sie zapylił

kolejnych hermów...

H

haszyszekk

Guest
AAAAAAAAArgh ;/ ja mam 6 hermów :sunny: A jak sie utnie te jajca hermowi to juz nie urosną? Bo chyba coś mi sie o uszy obiło że odrastają w kilka dni i hu*** z kastracji :pale: Może zaczekać na nasiona i topy... topy spale a nasiona po mieście zasadze jako cannabis rewolution :pr: Będzie z nich potem dużo pestei i moze mi sie uda całem miasto w cannabisie utopić ;) Oczywiście nie ma tu w okolicy upraw ani siejek, więc nic sie nie skrzyżuje ;) co wy na to? pzdr

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
bogusik2 napisał:
co wy na to?

a nuż będziesz chciał zrobić outa w twoim mieście? Dobre planty z outa poizapylają się od tych gówien i h*j z dobrych roślin bedzie. Lepiej w dużym mieście taką akcję zrobić.

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
lubo napisał:
Lepiej w dużym mieście taką akcję zrobić.
Może kupie kilo nasion dla papug i rozsieję w różnych miejscach w mieście :).

Co do odrastania "jaj" hermów to niestety prawda też mi się obiło o oczy :) , że odrastają po jakimś czasie.

Matrio

Well-known member
Buchów
0
.::ARKAN::. napisał:
Może kupie kilo nasion dla papug i rozsieję w różnych miejscach w mieście
ja wlasnie to robie ]:->

Pyski napisał:
co do takiej walki ta ja prowadze i całkiem niezle mi idzie :) wszystko da sie robic
da sie da ,ale ile zabawy/pilnowania jest z tym? ale czego sie nie robi dla ziola ;P

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół