Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Na przyszły sezon znajdź sobie 3 , 4 małe spoty i wrzuć po kilka roślin. Jestem pewien, że coś zbierzesz.
Nie ma co się ograniczać do jednego
Grunt że bez przypału
Na przyszły sezon znajdź sobie 3 , 4 małe spoty i wrzuć po kilka roślin. Jestem pewien, że coś zbierzesz.
Nie ma co się ograniczać do jednego
Grunt że bez przypału
Myślę, że powinno się udać znaleść dwa spoty. Chociaż w promienu moich działań nie jest to łatwe z różnych względów. W przyszłym sezonie posadzę kilka odmian i powinno się udać zebrać kilka lub kilkanaście gramów dobrego swojego palonka
Udanego zbioru
Myślę, że powinno się udać znaleść dwa spoty. Chociaż w promienu moich działań nie jest to łatwe z różnych względów. W przyszłym sezonie posadzę kilka odmian i powinno się udać zebrać kilka lub kilkanaście gramów dobrego swojego palonka
Udanego zbioru
@Lilikor Pewnie, że tak Jeśli znów będą dostępne w osie to się zgłoszę, może się uda otrzymać. Z automatów wrzucę tylko amnezie haze auto od @deuter i nic więcej. Z fastow i sezonów mam już jakieś swoje typy w które się zaopatrze na przyszły out
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.