Gratuluję ci ziomek płaskich ocen.
Zacznijmy więc.
Pracowałem po pierwsze jako kierowca limuzyn, o nieregularnych porach.
Nie mogłem grzać co się da bo codziennie uczestniczyłem i odpowiadałem za osoby w ruchu lądowym międzypaństwowym, stolice te sprawy.
Po drugie w czasie wolnym dorabiałem w kinie, bo usiłowałem utrzymać kawalerkę w centrum nie żrąc gruzu albo wiesz, kupić sobie fajna kurtkę na zimę.
Hym ile tego czasu zostało dla mnie?
Całe dwa dni na miesiąc.
W pierwszy pomogłem jeszcze koleżance, jadąc na drugi koniec miasta nakarmić jej koty.
Ale po południu stwierdziłem, że chciałbym wykorzystać ten czas dla siebie i spróbować w końcu pierwszy raz własnych grzybów z grow kita. Na studiach próbowałem tam że trzy zjeść to nic nie odczułem także nie liczę. Nie były jakieś wy***ane, raczej małe.
Przyszedł ziomek i zjedliśmy na pół. Wagi nie miałem, strzelam między jakies 3-5 g maks.
Jednak myślę że gwoździem do trumny były właśnie inhibitory ale czort wie. Na początku sok z porzeczki jeden był, na końcu kakao jeden kubek. No i wy***ało kakao.
Pozdrawiam z tego miejsca kolegę, który wyżej pisał, że za***istym pomysłem jest łączenie tego z alkoholem
@Stoik to po psylocybinie tak miałeś? Jak rozumiem chciałeś wzmocnić tripa kwasem (coś w stylu lemon teka) i podbić MAOi?
Tak. Nie no alko do psychodeli to już jest poroniony pomysł xd
@Stoik czyli mix psylocibe z imao.bjakie dawki?
Jakieś leki w tym czasie inne używki?
E-papieros i okazjonalne jaranie od miejskiego dilca po sztuce.
A dobra wypadało by ziomkowi skleić w całość.
No to psylocybina + reszta toksyn jak wszystkie inne podnoszą ci za***iście tętno, aby się tego przez nerki jak najszybciej pozbyć. Do tego odwodnienie, pijesz mikstury zamiast wody.
Nikotyna osłabia też naczynia. Jednak od samej nikotyny nigdy nie miałem wylewu.
Serce mam ciut za potężne jak na siebie, bo triathlon w przeszłości. No i ***ło z całą mocą ciśnienie takie, że dosłownie mózg roz***ało.
A kardiolożka żartowała, że przez serce na pewno nie umrę.
Edit.
Przy wypisie lekarz napisał niehigieniczny tryb życia, po czym dał mi papier spojrzał w oczy i powiedział że dobrze wiemy co oprócz tego było przyczyną.