nasiona marihuany

Ketamina - OOBE?

Wyszukiwarka Forumowa:

art610

Well-known member
Buchów
0
Ktoś coś wie na temat ketaminy ? Doszukałem się z kilku źródeł że pomaga w osiągnięci OOBE (astral-wyjscie z ciała i podróż poza nim). Jak narazie Ketamine znalazłem tylko w lekach znieczulających w weterynarii. Zna ktoś to zagadnienie? I tym samym postem zapytuje o wasze doświadczenia z LD- Lucid Dream OOBE- out of body experiences i innymi przykładami ezoteryki...

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
walnij dxm, czasami sa fazy oderwania sie duszy od ciala

art610

Well-known member
Buchów
0
Sorry ale działanie DXM nei ma nic wspólnego z DXM, jest zwykłym psychodelikiem...

R

Rider

Guest
Sorry ale działanie DXM nei ma nic wspólnego z DXM, jest zwykłym psychodelikiem...
jak się odpowiednio postarasz i nastawisz, możesz przeży ćwiele, walnij 1350 mg DXM, stosując się do info z FAQ z [H], a zobaczysz że chemia to też natura...

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Załatw ketaminę, a jesteś boski. Weterynarze nie przepisują kety, a jeśli chcesz kraść to powodzenia i zazdroszczę jak zdołasz.

R

Rider

Guest
Są ploty że w czasem w klubach spotkać się można z ketaminą... to tak jak z 2 Ci...

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Bardzo łatwy dostęp do DOI mam. Kartonik nasączony 3mg tejże substancji, za kwotę 30 zł. Trzyma ok 10h. Wizje i pobudzenie.

art610

Well-known member
Buchów
0
Hmm podchodzę do sprawy z DXM tak: DXM wywola halucynacje które mogą symulować pobyt w OOBE ale nim nie będą, wierzę w to że OOBE to naprawde oderwanie astrala od ciała(nie wierzę w duszę) a nie jakiś sen-wyobrażenie.

J

Jazzmad

Guest
sa tez tabletki ketanol i ketonal mozna dostac czasem bez recki

terrorister

Well-known member
Weteran
Buchów
6
ketonal to nie ketamina to tabletki przeciw bólowe nie działajace narkotycznie lecz tylko silnie przeciw bólowo

ITAL!ANO

Well-known member
Buchów
1
Ketamina jest pochodną fencyklidyny. Rozprowadzana pod nazwą handlową Ketanest oraz Kalypsol. Ketamina oprócz wywoływania narkozy ma także działanie przeciwbólowe. Wykorzystywana jest w anestezjologii do wprowadzenia do znieczulenia złożonego oraz rzadko jako samodzielny lek anestetyczny. W obrocie ulucznym używa się jej jako tak zwana "pigułka gwałtu" tak jak rohypnol i GHB

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
17
Jest często wykorzystywana przez weterynarzy jako narkoza dla zwierząt.

C

czarny_mis

Guest
wlasnie wyczytalem ze ketamina to cos podobnego do pcp wiec jak ktos znajdzie info o tym to dajcie zanc :thumright:

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
17
No raczej ketamina nie przypomina PCP. Ketamina to dysocjat (jak np. DXM), czyli oddziela umysł od ciała. PCP jest halucynogenem, jak np. LSD-25 czy psylocybina...

Co do LD (świadome sny), to zdarzają mi się dosyć często. Jeśli chcecie osiągnąć LD, to najprostrzy sposób będzie taki:
Nastawcie sobie budzik na 2-3 godziny przed tym, jak normalnie wstajecie (najlepiej nad ranem). Gdy Was obudzi, to musicie pobudzić umysł do pracy. W tym celu najlepiej przeczytać ze zrozumieniem ok. strony tekstu. Potem można iść spać. Cała akcja polega na tym, że Wasze ciało będzie spać, a umysł będzie rozbudzony, więc prawdopodobnie przeżyjecie LD.
Niektórzy robią we śnie jakieś testy, żeby rozpoznać, że to sen, co jest bardzo mało efektywne. Ja mam lepszy sposób: Gdy nie śpie, to jestem tego pewien (nie musze robić jakichś głupich testów na sen), więc gdy mam nawet leciutkie wątpliwości, to oznacza to, że jestem we śnie. Gdy już sobie to uświadomimy, to jesteśmy w LD i możemy robić, co dusza zapragnie (latać, oddychać pod wodą, a nawet kreować swój własny świat, choć nie od razu).

Trochę się rozpisałem, ale mam nadzieję, że pomoże to komuś uzyskać świadomy sen. OOBE przeżyłem tylko raz, ale o tym następnym razem, bo niemam teraz czasu :).

w3ga

Member
Buchów
0
podobnow w osiagnieciu OOBE pomagaja fale muzgowe. poczytajcie gdzies o tym. potrzebne sa slychawki stereo i odpowiedznie dzwieki. na bank jest to gdzies w necie. jest tego sporo np. fale pomagajace w nauce, koncentracji, na sen, wybudzajace i miedzy innymi na oobe. kiedys moj znajomy zazucil je i poszedl spac ... a puzniej opowiadal bardzo ciekawe zeczy... UWAGA nie wolno poddawac sie dzialaniu tych fal po zastosowaniu jakich kolwiek narkotykow czy alkoholu, mozna sie zawiesic i nie wyjsc z fazy. sam czasem stosowalem te fale zeby naprzyklad szybko zasnac, puzniej trzeba sobie zarzucic fale na wybudzenie bo caly czas sie bedzie zasypiac. polecam. yo!

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół