• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Kiełki - warunki hardkorowe

Wyszukiwarka Forumowa:

guest359

Member
Buchów
0
Siema.

Postanowiłem sobie jeszcze tydzień temu posadzić kilka szybkich automatów, ale pogoda jest strasznie chu**wa. Kiełki z wody poleciały od razu na spota, siedziały pod butelką 2 dni i praktycznie dwa ledwo co się wybiły z ziemi. (tworzą się malutkie listki).

Niektóre kiełki mają malutkie, zółte listki.

Jest jeszcze jakaś szansa dla nich? Były spore ulewy na dworzu, a osłaniała je tylko plastikowa butelka.

Dzięki za pomoc. :zjarany:

oleander

Well-known member
Buchów
0
Dadza rade zwlaszcza ze maja ochrone w postaci butelki . A te zolte listki to chyba ci chodzi o liscienie spokojnie zyskaja wlasciwy kolorek poprostu maja za malo chlorofilu. Pozdro

Prontoprosto

Well-known member
Buchów
2
hmmm trochę za późno je wsadziłem ale jeśli koniec lipca zrobi się ciepły wraz z początkiem sierpnia może się zrobić ciekawie jeśli twoje planty przeżyją tą hujową pogodę ktora teraz panuje , outdoor jest hu**wy bo jesteś bardzo uzależniony od warunków atmosferycznych itp , pooglądaj jakieś fotoleracje na outdorze może jakiś ci pomysł wpadnie co ogarnąć ja nie wiem co ci doradzić bo nie lubię outdoora według mnie na polskie warunki cięzko coś dobrego ogarnąć , pozdro z fartem

EasySativa

Well-known member
Buchów
0
hmmm trochę za późno je wsadziłem ale jeśli koniec lipca zrobi się ciepły wraz z początkiem sierpnia może się zrobić ciekawie jeśli twoje planty przeżyją tą hujową pogodę ktora teraz panuje , outdoor jest hu**wy bo jesteś bardzo uzależniony od warunków atmosferycznych itp , pooglądaj jakieś fotoleracje na outdorze może jakiś ci pomysł wpadnie co ogarnąć ja nie wiem co ci doradzić bo nie lubię outdoora według mnie na polskie warunki cięzko coś dobrego ogarnąć , pozdro z fartem

ja tam lubie bardziej out bo za każdym razem kiedy przychodze na spota mam za***iste wrażenie(uczucie) jak bym znalazł planty z kartką "Dla ciebie " - należało ci się ... ;)

Ineedmj2

Well-known member
Buchów
0
ja tam lubie bardziej out bo za każdym razem kiedy przychodze na spota mam za***iste wrażenie(uczucie) jak bym znalazł planty z kartką "Dla ciebie " - należało ci się ... ;)

Dobre :lol3:

Co do kiełków lipa ze od razu na spota dałeś tez tak zrobiłem i na cztery dwa padły <chyba zgniły albo cuś, zrobiły się takie pomarańczowe jak tylko wyszły z gleby a potem je szlak trafił już nigdy tak nie zrobię mam nadzieje ze tobie wyjdzie lepiej ... z fartem

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół