nasiona marihuany

Kiełkowanie Ak48

Wyszukiwarka Forumowa:
J

Jazzmad

Guest
Jak długo kiełkuja nasionka AK 48?
Bo zaczynam sie niepokoic od 2 dni siedza sobie w mokrej wacie umieszczonej w obudowie kompa wiec maja cieplutko i stala temp ok 32 "C.

H

haszyszekk

Guest
A z kąd masz pestki? 32 to spora temperatura... nawet nei wiem czy nie za wysoka, bo wystarcza temp. pokojowa. Pestki mogą kiełkowac do tygodnia, wiec możesz sie jeszcze nei martwić. Przy sprawdzaniu pestek powąchaj je i jeżeli nie bedzie zadnego niepokojacego zapachy (gnicie albo pleśń) to mósisz poczekać. pzdr

J

Jazzmad

Guest
nasionka sa cannabis.fr.pl nirwana

a temperarure troche zawyzylem wlasnie sprawdzilem i jest 27 C
chodzi mi o to czy to jest normalne ze nasionka ktore ( jak mowi kumpel powinny wykielkowac w 24 h) po 48h jeszcze nie wykiełkowały?
No i mam jeszcze jedne pytanko :
jeden znany mi osobnik zawsze dodaje do nasionek w celu kielkowania ukorzeniacza i mowi ze pomaga czy ma to jakis sens ?

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Tak jak ci powiedzial bogusik2 nasiona moga kielkowac do okolo tygodnia nawet czasem dluzej mimo to co racja to racja ze konkretne swieze nasiona powinny wykielkowac max w 48 godzin co do tego ukorzeniacza to moim zdaniem to zly pomysl i moim zdaniem do kielkowania najlepsza jest czysta odstana woda o temp. pokojowej :tongue:

H

haszyszekk

Guest
VipGrower napisał:
czysta odstana woda o temp. pokojowej
Dokładnie... preparaty mogą uszkodzić kiełek...
Ukorzeniacz jest przeznaczony do UKORZENIANIA a nie kiełkowania. pzdr

zembfy

Well-known member
Buchów
1
biohack napisał:
http://img104.imageshack.us/my.php?image=kopia2zdjcie103ou.jpg
co myslicie o tym to jest moje ak 47
fajna przemyslowka :)

J

Jazzmad

Guest
kiedys mialem cos podobnego z nasion dla papug Zasadnicze podobienstwo to liscie max 5 palczaste wiec jak na moje to to jakas przemyslowka jest

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Widziałem przemysłówkę, która miała 7 palczaste liście.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół