Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Przez te wasze kaktusy i OS na który się spóźniłem dosłownie 5 min narobiliście mi smaczka aż musiałem sobie też zamówić. Mam nadzieję że źródło było ok i jest to to co ma być jutro wolne to będę działał
@kastet@plejerone@Forgetmenot jak tam wasze maleństwa panowie? U mnie kiełkują, głównie Peruvian na chwilę obecną. Ciekaw jestem jak wasze, jak to szybko rośnie? U mnie dziś koniec szóstego dnia.
Edit: szóstego dnia od wrzucenia do pojemników i i spryskania, pierwsze pokazały się po trzech dniach
Dzięki za podpowiedź, przesunąłem je dalej od światła. Stały na skraju promienia z LSC 17W, ale nie spodziewałem się problemów przy tej odległości i tym kącie
U mnie stoją na parapecie wschodnim i też kilka wygląda na poparzone od swiatla, na dodatek glony ale zaczynam częstsze wietrzenie dziurki też muszę porobić w kontenerach.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.