• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Kiełkowanie

Wyszukiwarka Forumowa:

domek517

Active member
Buchów
0
Mam mały problem, moze to przed wczesna spina ale wczoraj wrzucilem nasionka green o matic do szklanki z wodą jakos po 11 i kolo 19 przerzucilem je na chustki, oczywiscie podlalem zeby nie bylo za mokro i tak lezalo do dzis. Rano zero zmian, nawet zadna pesta lekko sie nie otworzyła. Po prostu tak jak dostałem nasiona to tak samo wygladaja. One musza lezec w cieplym miejscu ? czy to bez znaczenia..

kref095

Well-known member
Buchów
0
W dosyc cieplym ciemnym i wilgotnym miejscu one gora 3 dni powinny sie otworzyc ; )

domek517

Active member
Buchów
0
postawiłem na dekoder który sie lekko nagrzewa, slyszalem ze pomaga takie cieplo ; DDD.

NajaranyBonk

Well-known member
Buchów
0
u mnie 8 h w wodzie i 12h na waciku i mam centymetrowe kiełki które ida do ziemi już

Samar

Well-known member
Buchów
0
Moje pestki moczą się + - 20 godzin w wodzie wkładam do szafki z ciuchami później daję na chusteczki ale niekoniecznie jak wyciągam z wody zawsze leżą już na dole pęknięte a 4 godziny w wodzie to o ch*j rozbić można :) spróbuj mojego sposobu

domek517

Active member
Buchów
0
ch*j niech juz leza jak leza przykrylem jeszcze takim pojemniczkiem zeby byl dostep powietrza ale tez zeby wolniej parowala. Jak nie wyjdzie to sie za***ie ; DDD:sunny:

Autoflowering

Well-known member
Buchów
0
Jak nie wyjdą do 36h to zrób precrushing i wyjdzie odrazu :p
Chyba że nie boisz się ryzykować to wal precrushing teraz.

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
domek517 wyluzuj i nie spinaj się. Wykiełkują. Trzymaj wilgoć, nie zaglądaj co 5 minut i daj im spokój. :)
Możesz trzymać je na dekoderze (ale żebyś ich nie ugotował), tak żeby miały cieplej. Ja kiedyś miałem nasiona które dopiero po 4-5 dniach puściły kiełek. Trzymałem je na expresie do kawy który był ciepły, i do tego przykryłem je podziurawionym kubeczkiem, który miał trzymać wilgoć. Mi takie rozwiązanie pomogło.
Ale przede wszystkim CIERPLIWOŚĆ :)
Rady typu "rób już precrushing" dla mnie są bez sensu. Za wcześnie jeszcze żeby dłubać w pestce.
CZEKAJ i same pękną

grower2009

Well-known member
Buchów
0
cierpliwosc w tym hobby jest najwazniejsza ja trzymam 24h w wodzie potem na wate i 100procent

Jadran

Member
Buchów
0
Nie namaczam nawet tego w wodzie. Z miejsca idą na mokrą watę, do tego przykrywam bardzo cieniutką warstwą waty. Trzy dni temu je wrzuciłem, po jednym dniu nie było nic, a kolejnego już liście z niektórych wy***ały i zaczęły rosnąć na wacie. :smokee:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół