• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Kiedy ścinać ?? Automaty

Wyszukiwarka Forumowa:

olszyna

Well-known member
Buchów
0
Witam kiedy ścinka tych automatów z góry nie wiem jaki mają dzień , ale gdzieś w środku czerwca posiałem wtedy trochę to powoli rosło , ale teraz jest dobrze na moje oko co do wzrostu , ale czy już ścinać ??

E

Eszterebeszte

Guest
Jak 70% włosków brązowe i trichomy mleczno bursztynowe to gotowe:) Nie widać na tych zdjęciach dokładnie

olszyna

Well-known member
Buchów
0
aha , a możesz mi powiedzieć gdzie kupię jakąś lupę żeby to sprawdzić i ilke kosztuje .

D

delete

Guest
Koszt lupy to 3-10zł
Ja swoją kupiłem w kiosku przy okazji z fajkami.
Próbuj kioski albo księgarnie :smokee:

kfiat

Active member
Buchów
0
z Tydzien i tnij, juz wiecej sie nie da zrobic ;p

Zielarz2

Well-known member
Buchów
0
nie sluchj ich bo chyba nie maja pojecia o czym mowia ... ja mam juz dobry tydzien wszystkie wlosy mocna brazowe i nadal czymam z 2 tygodnie spokojnie potem zacznij myslec automat musi byc naprawde dojzaly zeby fajnie kopal wloskami sie nie sugeruj a tak pozatym na zdjeciach widac na 1 fotce ze wiekszosc wloskow biala wiec o jakim wy :harvest: panowie rozmawiacie ??

ogolem ladny plancik ;)

FYAH

Well-known member
Buchów
0
Najlepiej zerknij przez mikroskop albo chociaż przez lupę. Faktycznie włoski niewiele mówią bo niekiedy włoski brązowe a temat nie gotowy. Najlepiej tnij wtedy kiedy najwięcej trichomów jest mleczna, wtedy jest szczyt mocy. Z doświadczenia mogę powiedzieć, że na out AF nigdy mi nie doszedł szybciej niż 11 tyg, z reguły jest to 12-13tyg.

ramber

Well-known member
Buchów
0
jeszcze 5-8 dni Myślę ale bez dokładnych zdjeć to lipa

E

Eszterebeszte

Guest
nie sluchj ich bo chyba nie maja pojecia o czym mowia ... ja mam juz dobry tydzien wszystkie wlosy mocna brazowe i nadal czymam z 2 tygodnie spokojnie potem zacznij myslec automat musi byc naprawde dojzaly zeby fajnie kopal wloskami sie nie sugeruj a tak pozatym na zdjeciach widac na 1 fotce ze wiekszosc wloskow biala wiec o jakim wy :harvest: panowie rozmawiacie ??

ogolem ladny plancik ;)

Głównie to chodzi o trichomy ziomo, są białe włoski a nikt nie mówił żeby ścinać tylko żęby zobaczył trichomy pod lupą a o włoskach wspomniałem bo to również oznaka dojrzałości planta.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół