akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Kiedy ścinać ? Niektóre topy nie chcą puchnąć

Wyszukiwarka Forumowa:

GrowSTAR

Member
Buchów
0
Witam . Jestem początkujący :D Moje pytanie brzmi kiedy mogę zacząć myśleć o żniwach hehe ? Włoski juz brązowieją lecz chciał bym usłyszeć wasze zdanie na ten temat :D . Mam problem z niektórymi topami na moim krzaczku a dokładniej niektóre topy nie chcą spuchnąć i to mnie martwi najbardziej:zjarany:; . Roslinka to auto white window od dinafem . Prosze o wasze zdanie na ten temat <coolpalacz> Pozdrawiam

Ostatnią edycję dokonał moderator:

19cinek52

Well-known member
Buchów
0
Po tych zdjęciach widać że jeszcze jej sporo zostało bo ma jeszcze dużo białych włosków, a zdjęcia dodaję się do galerii haszysz.com

GrowSTAR

Member
Buchów
0
W tych linkach macie zdj. Sory za taki bałagan ale jestem u was na forum pierwszy raz :D mam nadzieję że wszystko w porządku :D

GrowSTAR

Member
Buchów
0
Sory chłopaki bo jestem tu pierwszy raz muszę sie zadomowic hehe i jeszcze robie to wszystko na tel. I ledwo ogarnałem :zjarany:

GrowSTAR

Member
Buchów
0
A czemu niektóre topy są ładne napuchniete a niektóre prawie że w ogóle . Z czasem sie to zmieni ? :)

19cinek52

Well-known member
Buchów
0
Musisz zdjęcia do galerii haszysz dodać bo inaczej ten post zostanie skasowany taki jest regulamin tego forum. Edytuj swój post dodaj fotki do galerii potem wrzuć do swojego posta i Ci ludzie pomogą.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół