• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

kiedy ciąć?

Wyszukiwarka Forumowa:

Soul1

Member
Buchów
0
słabe zdjecie i pokazany tylko jeden ze szczytów. ak47 autofem. na wasze oko to ile jeszcze czekać? czy ścinać już? podlewać jeszcze plantonem? roślinka kwitnie jakoś z mieś.. może mniej, nie wiem dokładnie
displayimage.php

displayimage.php
displayimage.php

---------- Aktualizacja posta 19:46 ---------- Czas poprzedniego posta 17:12 ----------

odpowie mi ktoś ? czy nikt nie wie?

sid000

Well-known member
Buchów
0
a tam wgl jest chociaż gram ? :freak:
jak dla mnie to nawet wczoraj mógłbyś to ściąć bo i tak większa nie będzie ....<lol2>

tony44

Well-known member
Buchów
0
ale pamietajmy ze to bedzie wlasny gram heheh :D stary troszke sie przylozyc to by byla uncja :D:D:D bless

Soul1

Member
Buchów
0
ej chłopaki to jest tylko jeden topek a ta sama roślinka ma jeszcze 6 troche mniejszych.. ja tylko was pytam czy czekać jeszcze i nawozić czy ścinać? te włoski na mniejszych topach są jeszcze takie jasne. nie brązowe

G

Gość

Guest
Facet skąd my mamy to wiedzieć, daj lepsze zdj to będzie można więcej powiedzieć, nie patrz na włoski tylko pod lupe krzaka

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół