• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

kiedy ciąc?

Wyszukiwarka Forumowa:

flow70

New member
Buchów
0
siemka:)
mam pytanko o to ile jeszcze musze trzymac panienki w ziemi, znaczy kiedy kosa o tak powiem :D takie troche karzełki mi wyszly ale zawsze cos do :spalony:

oto pierwsza z nich:D

a tu druga:D

---------- Aktualizacja posta 15:07 ---------- Czas poprzedniego posta 11:57 ----------

narazie nie mogę edytować watków wiec chciałem tylko dodać że roślinki to Afghan Kush af

wujek jedrek

Well-known member
Buchów
0
Planty wyglądają jak by dopiero były w połowie FLO. Ja bym je spokojnie trzymał jeszcze 3-4 tygodnie. Nabiorą jeszcze przez ten czas mięsa i mocy.

flow70

New member
Buchów
0
siemka

dodaje kolejne fotki trochę lepszej jakości moich kwiatków może ktoś mi powie ile jeszcze zostało i czy da rade kose przed 25 bo chciałbym mieć coś na urlop:spalony: jak pisałem roślinki to Afghan Kush Ryder AF mają one coś kolo 1,5miecha cały czas na Out fotki są z piątku:) praktycznie pełen natural leję tylko Planton K tak ze 3 -4 razy w tygodniu<peace>

Pierwsza roślina

oraz Druga

dr.Chronic

Well-known member
Buchów
0
Druga jest o 1-2 w tyle. Ale Pierwszej dał bym jeszcze 1-2 tyg zobczył czy puchnie, druga analogicznie 3-4.

flow70

New member
Buchów
0
ok no dzięki czyli raczej nici z własnego palonka na urlopie :pl: dzieki zobaczymy znów za jakiś czas wrzuce jakieś fotki <peace>

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół