• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

kiedy dojdzie? passion 1

Wyszukiwarka Forumowa:

Arceee

Member
Buchów
0
Witam
nie mam jak dodac zdjec. mam passiona wysadzony w polowie kwietnia od miesiaca okolo kwitnie ma duzo bardzo duzo bialych wloskow na odrastach i glownych, wloski nie smierdza ile jeszcze mozna czekac? kiey sie spodziewac? bardzo duzo bialych wloskow ma

zippoblue

Well-known member
Buchów
1
Połowa września początek października żeby dobrze wszystko napuchło. Ja w połowie kwietnia automaty wysadziłem to dopiero co skosiłem w tym tygodniu.

C

Cweluch

Guest
ja swoje kosilem w poznej polowie pazdziernika;] ale warto czekac;)z fartem

Majserthc

Well-known member
Buchów
0
Nie chce zakładać nowego tematu, mam podobne pytanie mam odmiane Durban Poision, kiedy ta odmiana wchodzi w faze flo?. POZDRO:)

G

Gość

Guest
rok po katastrofie smoleńskiej....:lol3::lol3::lol3::lol3:

Się znalazł ku**a mądraliński. Chłop się pyta, żeby nie robić burdelu na forum, a tu taka odpowiedź.:pl::pl::pl:

Co do Twojego zapytania. Dużo ludzi myli pojęcie kwitnienia. Na indoorze zaczyna się od zmiany oświetlenia, na outdoorze muszą się pojawić topy, tj. włoski barwy białej.

Placebo

Well-known member
Buchów
0
musisz poczytać o tej odmianie w jakich stosunkach światła do nocy zaczyna kwitnąć, później użyj kalendarza i będziesz widział kiedy takowe dni się zaczynają :}

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół