• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Kiedy FLUSH i scinka ?

Wyszukiwarka Forumowa:

bolczer

Well-known member
Buchów
0
siema sa tutaj 4 panienki na 2 zastosowalem FIMA 2 zostawilem bez zmian.

chcialem sie zapytac kiedy lac im FLUSH-a i kiedy je scinac. wiem ze czasami trudno okreslic kiedy bedzie scinka ale chyba moi sasiedzi podejzewaja ze mam krzaki w szopie i nie chcem zeby mi je za***ali jednej nocy, angielskie trampy....

Fotka wszystkich 4

ta dojdzie ostatnia bo jest najmniejsza i rosnie najwolniej nic dziwnego mala doniczka. tak sie sklada ze ta najmniejsza jest bonusem

Ta po srodku zero niedoboru tak mi sie chociarz wydaje rosnie najladniej ze wszystkich ------- FIM

2 z-FIM-owana dziewucha topy ma mniej zbite ale za to oszronione jak sam sk***y%#* dodam ze wczesniej gdy stary mi pomagal przesadzac zapomnial ziemie pokruszyc torf byl zprasowany wiec prawdopodobnie korzenie przebijaja sie z trudnoscia.

zostawiona w spokoju nie FIM- owana tez pokazuje pazurki <joint>

THCBOBO

Well-known member
Buchów
0
<wodna> ostatnie zdjecie wskazuje na to ze jeszcze z 2 bite tygodnie.. Wałkowane co chwile. LUPA i samemu obserwowac trichomy powodzenia.

PS. A przeplukac tydzien przed scinka ja osobiscie ostatnie dwa tygodnie lece z sama woda elo

biedroneczka

Well-known member
Buchów
2
liście jeszcze zieloniutkie, zapowiada się, że jeszcze roślinka chciałaby sobie porosnąć :)

jak zaczną ci schnąć dolne liście to zacznij się dopiero zastanawiać nad ścinką - wcześniej nie ma sensu bo zmarnujesz sobie palenie.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół