• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Kiedy kosimy?

Wyszukiwarka Forumowa:

Kazalkon

Well-known member
Buchów
0
Jest to Auto White Russian reg od f2seeds, roślina kwitnie od ok 3 tyg, niestety nie mam zdjęć całej rośliny, ale mam zdjęcie topiszcza i trichomów.

Chce rośline trzymać jak najdłużej, aby wyzwolić jej pełną moc.

DSC07432.JPG

Zdjęcie jest w 3k rozdzielczości, ale nie wiem czy w galerii nie przesłało się jakieś skompresowane i czy nie utraciło na jakości.

Można sobie pobrać i przybliżyć aby zobaczyć trichomy na białym tle
Szczególnie spójrzcie na lewo od pomarańczowego środka, tam najlepiej widać.

Kazalkon

Well-known member
Buchów
0
Foty planta 1, kwitnie ok. 4 tydzień

Foty planta 2, kwitnie ok. 4 tydzień

Nie mam możliwości wystawienia lepszych fot, nie mam mikroskopu ani odpowiedniej soczewki - jedynie aparat z wysoką czułością.

Fazzi

New member
Buchów
0
elo :) musisz ją obciąć z wiatraków wtedy będzie dużo lepiej bo bardziej spuchnie :D jeśli to automat to myślę ze jeszcze z tydzień- 2 potrzymaj i będzie gii . z Fartem do końca ziom , smacznego staffu :D:smokee:

Kazalkon

Well-known member
Buchów
0
Ona jest na oucie i ma słońce przez ok 10h
Podlewał ją deszcz, tydzień temu podsypałem pod nią troche plantonu i nie widać niedoborów. Ktoś jeszcze się wypowie w celu potwierdzenia postu wyżej ?

Ile? Tydzień? Dwa?
I obcinać ją z wiatraków? Bo na spota moge jechać w każdej chwili i obciąć ją z wiatrakowych o ile jej to zbytnio nie zestresuje.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół