• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Kiedy można psiknąć klona STS'em?

Wyszukiwarka Forumowa:

karaska

Well-known member
Buchów
0
Zrobiłem klona ze złamanej końcówki. Klon wystaje jakieś 6cm nad ziemię i składa się z zalążka topka z listkami, oraz 2 mniejszych liści wiatrakowych.
Po jakim czasie mogę go psiknąć STS żeby jak najszybciej otrzymać żeński pyłek?
Klon pochodzi z za***istego trójlistnego mutanta, który na każdym piętrze głównej łodygi ma 3 odgałęzienia.
Klon auto haze :

T

Tusonik

Guest
To klon z automata jak sądze po zdjęciu, więc z góry tą akcje skazuje na niepowodzenie :) pozdro

stefan9

Well-known member
Buchów
0
To klon z automata jak sądze po zdjęciu, więc z góry tą akcje skazuje na niepowodzenie :) pozdro

Dlaczego to? Jestem nowy ale z tego co wiem to przecież automaty można klonować tylko to bez sensu z tego względu że od tego momentu prawie nie urosną i będą kwitły w tym samym czasie co roślina matka jednak przecież kilka jajek i trochę pyłku powinno być...

karaska

Well-known member
Buchów
0
Nie chciało mi się czekać i psiknąłem go dzisiaj. Ciężko to zniósł. Liście się poskręcały. Po 2 godzinach wyglądał jak zaschnięty, ale po 6h od oprysku wygląda już lepiej więc jest szansa że przeżyje i coś z tego będzie.

Co do pyłku to przecież wystarczy z jednego malutkiego kwiata - po co mi pyłek z całej rośliny?

stefan9

Well-known member
Buchów
0
Nie chciało mi się czekać i psiknąłem go dzisiaj. Ciężko to zniósł. Liście się poskręcały. Po 2 godzinach wyglądał jak zaschnięty, ale po 6h od oprysku wygląda już lepiej więc jest szansa że przeżyje i coś z tego będzie.

Co do pyłku to przecież wystarczy z jednego malutkiego kwiata - po co mi pyłek z całej rośliny?

Napisz potem co z tego wyszło albo zdjęcie wrzuc :)

karaska

Well-known member
Buchów
0
Klon dalej kwitnie po żeńsku więc dzisiaj dostał kolejny mini oprysk - raz go tylko psiknąłem w sam środek.
Roztwór ten sam co jak poprzednio czyli:
1 część STS do 5 części H2O

---------- Aktualizacja posta 23-07-2012 12:54 ---------- Czas poprzedniego posta 21-07-2012 11:24 ----------

23 lipca klon wygląda tak jak by nic się nie stało.
Ten STS za pierwszym razem poparzył mu liście, za drugim psiknąłem tylko w topka:

Mam go teraz psikać co 2 dni?
Ile ważności ma ten roztwór? Może on już nie działa?

---------- Aktualizacja posta 26-07-2012 08:53 ---------- Czas poprzedniego posta 23-07-2012 12:54 ----------

wczoraj klon dostał kolejny oprysk tym samym roztworem

Ostatnia edycja:

karaska

Well-known member
Buchów
0
===================
Aktualizacja - 10 sierpnia

Są banany! Zrobiłem na dole kołnierz żeby złapać pyłek.
A więc automaty jak najbardziej nadają się na klona.
Zapylę teraz tym pyłkiem Passiona żeby mieć za rok za darmo Passiony feminizowane,
a za 3 lata będę miał własną Tundrę auto po selekcji sztuk z autofloweringiem.

1 część STS do 5 części H2O:
1 oprysk - 15 lipca
2 oprysk - 21 lipca
3 oprysk - 25 lipca

Ostatnia edycja:

Cerber

AK47xC'99 my love
Weteran
Buchów
4
Pokaż zapylonego krzaka albo pestki karaś :D

karaska

Well-known member
Buchów
0
A więc banany otworzyły się 20 sierpnia.
Tego samego dnia został zapylony passion na polu.
Klon już usechł i zrobił się cały żółty, ale trzymam go aż wypluje sam nasiona - doszło do samozapylenia i będzie z niego kilka nasion S1 Haze auto fem.

Genetyka rodzica to:
Lowryder #1 x Dinafem #1 X JYD Haze

Cerber

AK47xC'99 my love
Weteran
Buchów
4
No to mnie zaskoczyłeś pozytywnie. pozdro

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół