akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Kiedy na spota? Oraz pytanie o "pierwsze liście"

Wyszukiwarka Forumowa:

soroka21

Member
Buchów
0
Mój ak47 ma już ponad 3 tyg., na początku strasznie wolno rósł, przez opóźnienia przy wyjściu na powierzchnię. Teraz rośnie w dobrym tempie, jednak jest i tak za mały jak na wiek. Na podstawie załączonych zdjęć proszę o opinię, czy jest w miarę ok wszystko? Wiem, że jest wydłużony za bardzo - nie mam boxa i nie może być non stop naświetlany. Mam też takie pytanie, czy te dwa pierwsze listki, te zaokrąglone, które tworzą zarodek, one muszą być nad ziemią? Czy jeśli będą roślinę przesadzał, to mogą one być pod ziemią?

Ziołowy

Well-known member
Buchów
0
maja za mało swiatła ze by dobrze rosła , jak bedziesz przesadzał to podsyp ziemie
do lisci tych okrągłych .

Maryland

Well-known member
Buchów
0
Z ciekawości zapytam jak długo Ci wychodził na powierzchnie po wsadzeniu do ziemi?

G

Gość

Guest
Dawaj juz smialo na spota. A jesli jeszcze sie o niego boisz, mozesz przykryc butelka, swietnie sie to sprawdza. Te pierwsze liscie zostaw tuz przy powierzchni, po prostu podsyp tuz pod nimi :)

Assasi

Well-known member
Buchów
0
Moje te z tak wolno rosły, wywaliłem na spota, asahi sl z nawozem zapodałem, i po tygodniu roslinka urosła niemalże 3-krotnie.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół