nasiona marihuany

kiedy pojawią sie topy?

Wyszukiwarka Forumowa:
O

ooo21

Guest
witam
Znajomego roslina jest strasznie lysa. Top jest tylko na szczycie, wzdluz lodygi nie ma nic poprostu jest lysa. Roslinka ma okolo 7 tygodni 70 cm w szafie oswietlenie 150 hps , moze to wina oswietlenia niema zbytnio czasu wiec wlacz swiato na 25-26h a potem wylacz po na 24-26 h roznie. nasiona z cannabis grapefruit

VERSACZ

Well-known member
Buchów
0
ooo21 napisał:
moze to wina oswietlenia niema zbytnio czasu wiec wlacz swiato na 25-26h a potem wylacz po na 24-26 h roznie

to musisz to koniecznie zmienic
roslina kwitnie 12/12

Protektus

Well-known member
Buchów
0
Tak jak mówi Versacz albo żeby było dłużej ciemno niż jasno :) Pozdro

Gana17

Member
Buchów
0
ooo21 jesli ta roslina ma 7 tygodni to po drugim tygodniu powinnien juz ja dac na 12/12
nic straconego niech ja przelonczy na flowering teraz czyli 12 ze swiatlem godzin 12 bez...
POWODZENIA
Ble$$

kombajn

Well-known member
Buchów
0
Po pierwsze zaopatrz sie sie czasowy wylacznik pradu, ja kozystam i jest gites, popytaj w elektronicznych. Sam za niego dalem 19 zeta do outdoor, gdzie na hemp.pl kosztuje wiecej.
Walnij nawoz do kwitnienia bez azotu, ja uzywam pk13-14 z hemp.pl. A czy on w ogole nawozil ta rosline ze lysa ? Poczytaj forum i pomoz mu tam.. :) Pod koniec flo jak cyztalem, mozna dac mniej godz swiatla niz 12, 6 zdaje sie i tez jest ok, nawet lepiej podobno, sam sproboje pod koniec u mnie.

peace

O

ooo21

Guest
dzieki wszystkim roslinka juz jest zaopatrzona w wylacznik czasowy:)oswietlenie juz dobre byla podlewana nawozem firma to fumus nie dlugo postaram sie wkleic zdiecia

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół