nasiona marihuany

Kiedy przełączyć na fazę kwitnienia ?

Wyszukiwarka Forumowa:

AlCapone48

Active member
Buchów
0
Witam wszystkich :) . Pierwszy raz bawię się nasionami regularnymi stąd mam do was pytanie. Czy już mogę przełączyć naświetlanie z 18/6 na 12/12 by zacząć fazę kwitnienia ? Czy jeszcze poczekać ? . Box 40x42x100, naświetlenie w poziomie optymalnym (świetlówki kompaktowe), wysokość rośliny 24cm a odmiany nie znam więc No name :). Podlewana Biohumusem Forte pełną dawką. A i sorry za jakość zdjęć - robione komórką aparat na chwilę obecną mam nieczynny.

MalySzkrab3k

Well-known member
Buchów
0
polec jeszcze na weg wes wieksza doniczke zrob mu lts jakos i za okolo tydzien zmien na kwitniecie z fartem

dudens24

Well-known member
Buchów
0
Bardzo ładna i zdrowa podobna do moich wariatów ja bym juz ją przełaczył,ale z drugiej strony jezeli zalezy ci na plonie to szkoda tych ładnych odrostów co masz na dole jakbys ja troche nagioł , i odchylił te wiatraki to jeszcze z 2tyg.i te odrosty by wygldaly przyzwoicie ale to zalezy od ciebie :)bede zaglądał.p.S NIEDOŚC ZE ROSLINKA PODOBNA TO JESZCZE NAROŻNIK TAKI SAM MAM W KUCHNI

Ostatnia edycja:

AlCapone48

Active member
Buchów
0
polec jeszcze na weg wes wieksza doniczke zrob mu lts jakos i za okolo tydzien zmien na kwitniecie z fartem

Ona jest prawdopodobnie w 12l donicy. A wrzuciłem ją do ziemi bo chciałem boxa przetestować. Właściwe roślinki będą po tej obecnej a mianowicie chcę wsadzić 3x Amnesia AK Auto. Stąd postanowiłem tego No name dzisiaj na 12/12 przełączyć a nie chcę też od tak zapłacić za prąd. Więc jeśli będzie z tego cokolwiek to chcę się tym nacieszyć :D. By nie wyjść z pustymi dłońmi. A i postanowiłem tego obcokrajowca trzymać bez jakichkolwiek treningów - kwestia sprawdzenia co i jak z treningiem i bez niego. ;)

1percenthc

Well-known member
Buchów
4
Ludzie by nie robili treningów jeżeli by to nic nie dawało. Trening wykonany prawidłowo na 100% zwiększy twoje plony.

<peace>

AlCapone48

Active member
Buchów
0
Doskonale o tym wiem bo to nie jest mój pierwszy pomidorek :D . Ale ona jest myszą laboratoryjną :D.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół