akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Kiedy przesadzić?????

Wyszukiwarka Forumowa:
L

Lordi666

Guest
roślinki mi już wykiełkowały.

ale mam pytanie: ile muszą mieć wysokości, aby nadawały sie do przesadzenia na spota??

słyszałem, że 7 cm..

HELP!! :queen: :queen: :queen: :queen:

MAJTOHA

Well-known member
Weteran
Buchów
3
7cm hmm ciekawa teza ja czekam do połowy maja.

P

pxr

Guest
2 tyg pod lampami i myślę że możesz przesadzać pod słoneczko

pozdro

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ja sie nie ***ałem z tym niedawno wykiełkowałem nasiona i wsadziłem do donniczek na dworq

L

Lordi666

Guest
bo nie moge długo trzymac w domu, bo bedzie kapa. w dzień wystawiam na słonce, a w nocy do katonga z lampka... ale zaczekam chyba jeszcze tydzien, w koncu to juz beda 2...

Y

yberion

Guest
Ja posadze w donice dopiero jutro, albo pojutrze i mysle tez w polowie maja wysadzac. Niech 2 tygodnie sie podchowaja :)

Protektus

Well-known member
Buchów
0
A jeżeli chodzi o przesadzanie to kiedy najlepiej przesadzać wieczorem czy rano bo z tego co się orientuje to jak się przesadza np. w południe kiedy świeci najmocniejsze słoneczko to roślina może paść albo coś w tym stylu. To prawda czy tylo moje urojenia :D:D. Tymczasem Borem Łąką Lasem :p

C

Canabis_16

Guest
Przesadza sie albo rano albo wieczorem, ale najlepij wieczorem gdy słońce słabo świeci. Robi się tak, żeby promienie słoneczne nie uszkodziły korzeni.

Protektus

Well-known member
Buchów
0
No to luxus będe przesadzał wieczorem :) dobrze wiedzieć że nie uleciało wszystko z głowy :D:D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół