• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

kiedy rżnąc kobietki????

Wyszukiwarka Forumowa:

skilleks

Well-known member
Buchów
0
witam ma pytanko ile im jeszcze zostało
są to 2 no namey na 4 tygodniu flo????
i jak możecie to szczera krytyka mile widziana ponieważ jest to moja pierwsza uprawa...pozdro

thc_maniac

Well-known member
Weteran
Buchów
0
jeszcze z 3 tygodnie poczekaj, napuchnie jeszcze

Domking

Well-known member
Buchów
0
Jeszcze spokojnie 3 tyg+ dopiero zaczely kwitnac

skilleks

Well-known member
Buchów
0
ok... dzięki bardzo panowie...

---------- Aktualizacja posta 02-09-2012 19:31 ---------- Czas poprzedniego posta 01-09-2012 11:21 ----------

witam powiedzcie mi ludziska....ponieważ normalnie przy tak zaawansowanym flo powinno walic ziółkiem z daleka a u mnie nie mam prawie żadnego zapachu....czy to może zależy od nawozu....i czy może staff będzie do dupy jak nie ma odpowiedniego zapachu?????

Buchów
0
poczekaj jeszcze bedziesz plakac ze ci ***ie w calym domu ;] hehe nie no daj im jeszcze troche czasu nie napalaj sie tak :D one dopiero zaczna ci capic pewnie chociaz u mnie na oucie z 20 metrow juz wali :D

skilleks

Well-known member
Buchów
0
aha ponieważ nie byłem pewnien teraz mnie uświadomiliście i jestem trochę spokojniejszy

Costa

Banned
Buchów
1
Ja zauważyłem że nie które rośliny bardziej pachną na weg niż na flo. Na flo zazwyczaj pachną dopiero pod koniec, a nie które odmianki nie pachną w sumie w ogóle. Ścinałem nie dawno M x BB AF w ogóle nie pachniała, a dzień przed kosą czułem ją z daleka :) pozdro i z fartem :)

P.S. Piękne choinki :D

skilleks

Well-known member
Buchów
0
no więc właśnie u mnie tak było na wegu było je czuc a teraz gdy kwitną to narazie spokój
a tak realnie paatrząc nawet lepiej że ich nie czuc nie zwracają uwagi...

Costa

Banned
Buchów
1
Nie ma się co martwić, zapach nie ma nic do rzeczy :) Pozdro :)

skilleks

Well-known member
Buchów
0
siemanko dodaję parę fotek...myslę że kwitną sobie dobrze..no ale ocenę zostawie Wam koledzy...

jak się nie mylę leci już prawie 6 tydzień flo...

---------- Aktualizacja posta 13-09-2012 17:12 ---------- Czas poprzedniego posta 10-09-2012 22:24 ----------

---------- Aktualizacja posta 17:21 ---------- Czas poprzedniego posta 17:12 ----------

ludziska podpowiedzcie czeka jeszcze tydzień czy ścinac pod koniec tygodnia???????

skilleks

Well-known member
Buchów
0
nie takiej odp oczekiwałem ale dzięki za zainteresowanie...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół