akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Kiedy regulary przełączają się na flo ? 45 dzien veg

Wyszukiwarka Forumowa:

BlackSalami

Well-known member
Buchów
0
Jak w temacie. Może i to głupie pytanie ale roślinka ma już 45 dni i cały czas veguje. Nie robiłem do tej pory outdoora stąd to pytanie :)

Szafirowy

Well-known member
Buchów
0
Książkowo to zaczynaja kwitnąć od 2 tygodnia lipca gdzie dzień ma ok 15 godzin. Lub od 40 do 120 dnia veg. Zależy od odmiany. Spokojnie niedlugo zacznie :)

BlackSalami

Well-known member
Buchów
0
Książkowo to zaczynaja kwitnąć od 2 tygodnia lipca gdzie dzień ma ok 15 godzin. Lub od 40 do 120 dnia veg. Zależy od odmiany. Spokojnie niedlugo zacznie :)
Wczoraj wrociłem oglądnąłem ją patrze preflowery :) czyli wyszło książkowo :p Teraz pytanie juz odstawic nawoz na veg i zaczac juz lac na kwitnienie ?

Sioubiz

Active member
Buchów
0
mozesz odstawic ale mozesz tez podac jeszcze polowe dawki bo roslina wciaz rosnie. Pytanie czy chcesz miec ja wieksza i bardziej rozlozysta niz jest. Jesl bedziesz stosowal jeszcze nawoz na veg to mozesz wydluzyc ich cykl. Jak nie chcesz czekac dluzej niz w ksiazce i nie chcesz juz aby sie rozrastala zastosuj nawozy na flow.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół