• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Kiedy scinac AF Royal Dwarf

Wyszukiwarka Forumowa:

zaqwer

Well-known member
Buchów
2
Mam krzaka na 77 dniu i nie wiem czy scinac czy jeszcze poczekac pare dni + 48h ciemni co sadzicie ? Pozdrawiam :bongo4:

Marian_Jane

Member
Buchów
0
Nie masz lupy żeby popatrzeć na trichomy? Wygląda na gotową, ale dla pewności zobaczyłbym na trochomy czy są mleczne, jak tak to ciemnia i kosa.

Ps. Ładnie Ci się oszroniła ;)

lisciu

Well-known member
Buchów
3
Gotowa jest tak wyglada na taka do :harvest::harvest:wpadne na bucha zasmakowac:smokee: do nastepnego:zombi:

zaqwer

Well-known member
Buchów
2
Nie masz lupy żeby popatrzeć na trichomy? Wygląda na gotową, ale dla pewności zobaczyłbym na trochomy czy są mleczne, jak tak to ciemnia i kosa.

Ps. Ładnie Ci się oszroniła ;)
Niestety nie mam lupy ale zrobilem flusza zostawie do jutra jak zgasnie lampa i 48h ciemni a puzniej kosa :harvest::harvest::harvest::harvest:

Gotowa jest tak wyglada na taka do :harvest::harvest:wpadne na bucha zasmakowac:smokee: do nastepnego:zombi:

Nie ma sprawy niech troche przesnie to sie zapali Grube LOLO :smokee:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół