Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Witam!
Jest to moja pierwsza roslina. Kiedy ja scinac? I co o niej sadzicie? ile g bedzie? roslinka zostala posadzona mniej wiecej w polowie czerwca. I jest to Ak 47 af.
to czemu sie stary nie postarales z lepszym miejscem ?? i ta ziemia za pare groszy kobitka by ci to wynagrodzila i bys mial z ta dyszke a nie...a po zdjeciu to raczej sie nie da powiedziec o mocy
A stanie sie cos jak zetne jutro te dwa dolne topki ktore widac na 1 zdjeciu?
Bedzie juz zdatne do palenia? Bo juz mnie cicnie i chcialbym sprobowac. A i tak gowno bedzie z tego krzaka.
Opanuj emocje, znam również to ciśnienie, ale jeżeli będziesz tak nerwowy to ch*ja bedziesz miał z tej roślinki, daj jej te 3 tyg, postaraj się a zobaczysz, że ona ci to wynagrodzi. ;-) z fartem
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.