• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Kiedy zacznie kwitnąć ?

Wyszukiwarka Forumowa:

michal95

New member
Buchów
0
Witam, mam nasionka posadzone tylko nie wiem czy żeńskie .
I nie wiem w ogóle czy one zaczną kwitnąć czy jak.

dudens24

Well-known member
Buchów
0
ładna palma oby to była femka,musisz powiedzieć ile już rosnie czasu bo tak trudno stwierdzić:)

michal95

New member
Buchów
0
Są to trochę stare zdjęcia . Ten krzak na 1 zdjęciu to jest z przed ponad 1 miesiąca a ten 2 gdzię koło 1 miesiąca .
Rosną ogólnie gdzieś ok 4 miesiąców .

lubielolki

Well-known member
Buchów
0
Są to trochę stare zdjęcia . Ten krzak na 1 zdjęciu to jest z przed ponad 1 miesiąca a ten 2 gdzię koło 1 miesiąca .
Rosną ogólnie gdzieś ok 4 miesiąców .

Skończ 18stke i dopiero wróc na forum
Rosną ogólnie gdzieś ok 4 miesiąców <lol>

dudens24

Well-known member
Buchów
0
Na dniach wystrzeli dzień sie skraca są zdrowiutkie z tego co widać takze mysle ze nie ma czym sie martwić poprostu badz cierpliwy stawiam ze za tydzień max dwa bedziesz wiedział na czym stoisz ,jesli chodzi o zbiory to na pewno pazdziernik moze nawet końcówka ale nie liczył bym na duzy plon Ale czas pokaze takze wytrwałosci:)

michal95

New member
Buchów
0
Takie moje warunki są gdzie ja mieszkam. Nie kłamię Cię . Gdzieś tyle rosną . Ale to są nasionka z zioła co wypadły to wiesz ... A co do wieku to jest wystarczający <joint>

---------- Aktualizacja posta 15:55 ---------- Czas poprzedniego posta 15:45 ----------

Jest to moje pierwsze sadzenie więc człowiek uczy się na błędach . Co do plonów to starczy dzidka chociaż bo to pierwszy raz :D . Dzięki za info bd czekał i za nie długo dorzucę nowe foty a teraz mykam na <wodna>

Wuja_Ben

Well-known member
Buchów
2
Pierwsze sadzenie czy nie nic cię nie ogranicza do czytania forum.
Dajesz jakieś stare zdjęcia i pytasz kiedy zacznie kwitnąć ogarnij się trochę i daj zdjęcia odzwierciedlające to co jest teraz.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół