• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

kilka drobnych pytań...

Wyszukiwarka Forumowa:

Assasi

Well-known member
Buchów
0
Witam, dzisiaj mija 80 dzień moim pomidorkom, niestety nie było mnie z pewnych powodów na spocie przez ost 30 dni, i pomidorki pokazały niedobory(tak mi się przynajmniej wydaje), ale po kolei...
Na spocie mam:
- 4x power skun
- 1x Automazar & blueberry

Automacik pojdzie jutro prawdopodobnie do ścinki, wszystkie liście wiatrakowe są już żółte, ale nie uschnięte(niestety nie mam lupy aby ocenić trichomy)
Martwią mnie powerki ponieważ, troszkę pożółkły dolne partie, niektóre liście pousychały. Niestety u roslinki nie zaówarzyłem jeszcze oznak kwitnienia:/ Lać jej jeszcze nawóz na wega, czy zapodać juz coś na flo(mam green sensation)? Podsypałem je dzisiaj dolomitem, i zapodałem TNT complex dolistnie.
Odnośnie suszenia, czy mogę to zrobić za pomocą farelki/suszarki itp(nie wiem czy istnieje coś takiego jak przesuszenie więc pytam)?
Jutro postaram się zapodać fotki...

Domking

Well-known member
Buchów
0
Witam. Co do krzakow to wstaw fotki i wtedy bedzie mozna sie wypowiedziec. Co do suszenia to wysusz naturalnienw suchym chlodnym ciemnym miejscu. Inaczej smak bedzie obrzydliwy

Peace

Assasi

Well-known member
Buchów
0
Oto fotki 80dniowego automata, fotki są wysokiej rozdzielczości więc polecam każdą otwierać z osobna w pełnej rozdzielczości(dokładnie widać topy:) )...

tu się jakaś buba zrobiła, nie wiem czemu :/

oraz kilka fotek power skunów, maja także 80 dni, ale coś nie chca kwitnąć, no i pokazały niedobory, które zacząłem juz uzupełniać, zapodałem także asahi.

Dojdą? Można jakoś pobudzić kwitnienie, bo narazie ciemno to widzę...

Ostatnia edycja:

Mały

Active member
Buchów
0
Wysusz ją normalnie , tak jak kolega wyżej powiedział w chłodnym suchym miejscu :)
Z tego co mi się wydaje (lecz pewien na 100% nie jestem) na pierwszym zdj widać pleśń ;/
Większość odmian pełno sezonowych dopiero zaczynają kwitnąć więc Twoje też lada moment zaczną :)
a co do żółknięcia liści jest to normalne , po prostu roślina pobiera potrzebne jej składniki z liści do kwitnięcia <joint>
Z faretm do :harvest:
Peace :spalony:

Assasi

Well-known member
Buchów
0
Nigdzie nie mogłem dzisiaj kupić lupy:/ Myslicie że automat jest już gotów do :harvest: ???

Mały

Active member
Buchów
0
Na mój gust potrzymałbym jeszcze trochę te automaty , zapowiada się ładna pogoda więc możesz pozwolić im jeszcze dojść do siebie na maxa :)

rujewit

Well-known member
Buchów
0
Jak kolega wyzej:
1 zdjecie to plesn wg mnie.

Assasi

Well-known member
Buchów
0
Roślinkom dalej usychaja liście, od zewnątrz ku środkowi, nie wiem co sie dzieje, podałem im nawozy i asahi. Pozatym dalej nie kwitną, wiec tu moje pytanie, czy jest wogóle jeszcze sens o nie walczyć...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół