• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Kilka lamp pod jeden statecznik

Wyszukiwarka Forumowa:

S_Q_N

Well-known member
Buchów
0
Witam mam do podłączenia 3 lampy po 600w. Mam pytanko ponieważ żaden ze mnie elektryk... Czy można podłączyć 3 lampy (razem 1800W) pod jeden statecznik? Jeśli tak, to jaki statecznik by to pociągnął?

GrubyKonus

Well-known member
Buchów
0
Pomoge Ci ale nie bierz sobie mojej odpowiedzi do serca, bo szczerze sie nie znam i odpowiadam na logike ;) Nie sadze, zebys mogl to podpiac pod jeden balast, chyba, ze bylby to balast o mocy 1800W. Aczkolwiek watpie, ze taki znajdziesz i polecam zaopatrzenie sie w trzy balasty o mocy 600W.

Ofy

Well-known member
Buchów
0
Nie da się tak, wynika to z zasady działania lampy sodowej i statecznika. Jedna lampa - jeden statecznik.

majeranektenpoprzedni

Well-known member
Buchów
0
mam podobne pytanie tylko inne ;p da sie podłączyc jedna zarowke sodowa 250W pod 2 stateczniki 150 i 100W?

blador1

Well-known member
Buchów
0
Podepne sie do tematu i sie zapytam czy jezeli mam 2x600w i 1x400w razem 1800w to czy moge je podlaczyc pod 3 rozne gniazdka? czy musze koniecznie kupic jakis wzmacniacz?jak tak to jaki?>

G

Gość

Guest
Podepne sie do tematu i sie zapytam czy jezeli mam 2x600w i 1x400w razem 1800w to czy moge je podlaczyc pod 3 rozne gniazdka? czy musze koniecznie kupic jakis wzmacniacz?jak tak to jaki?>

Tak da rade tylo wzmacniacz z DOULBYSORROUND musi być.
I do tego dobre kolumny.

blador1

Well-known member
Buchów
0
Chodzi mi o to zeby korkow nie wy***alo albo zeby sie cos nie zjaralo, elektrykiem nie jestem

G

Gość

Guest
Chodzi mi o to zeby korkow nie wy***alo albo zeby sie cos nie zjaralo, elektrykiem nie jestem

A mi chodzi ot to by zamknąć ten topik.

Skoro 2x 600 i 1 x 400 to 1800

Qrwa ludziska gzie wy sie rodzicie?????????????????????:pl:

blador1

Well-known member
Buchów
0
Wes ty sie tam nie unos bo ci zylka pierdzaca peknie, nie chodzilo mi jakiej moc tylko jakiej firmy. A tak wg to pisze sie DOLBY SURROUND a nie DOULBYSORROUND
:lol3:

G

Gość

Guest
Wes ty sie tam nie unos bo ci zylka pierdzaca peknie, nie chodzilo mi jakiej moc tylko jakiej firmy. A tak wg to pisze sie DOLBY SURROUND a nie DOULBYSORROUND
:lol3:

A 2 x600 + 1 x 400 to 1600

I nie łap mnie za literówki bo po twej matematyce widac że gnój i nieuk jesteś.

blador1

Well-known member
Buchów
0
Szczerze to skonczylem technikum obslugi maszyn w 2006 wiec skoncz pierdzielic kocopaly bo sam napisales ze to 1800. Nie sa ta literowki tylko poprawna pisownia jezyka ang

G

Gość

Guest

Weź sie ***nij w łeb to twój post.TECHNIKU

blador1

Well-known member
Buchów
0
Ty parowczak ***nac to ja moge ciebie, jak jestes taki kozak w sieci to sie ustawmy.
A to jest twoj

Qrwa ludziska gzie wy sie rodzicie?????????????????????

G

Gość

Guest
Ty parowczak ***nac to ja moge ciebie, jak jestes taki kozak w sieci to sie ustawmy.
A to jest twoj

Qrwa ludziska gzie wy sie rodzicie?????????????????????

Trzaśnij klapą i spie****aj z tąd .
Ustawiaj sie ze swoim gachem.
Bo jesteś debil i nie widzisz jak ktoś cytuje twoje słowa.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół