• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Kilka pytań co do outdooru.

Wyszukiwarka Forumowa:

stunter997

Member
Buchów
0
Cześć wszystkim, jestem tu nowy i mam do was kilka pytań które znacznie mi pomogą w tym sezonie :smokee:
A więc:

1. Posiadam jeden ładny spot z moimi maleństwami lecz mam taki problem, że liście w dolnych partiach mi żółknął i po jakimś czasie opadają, miejsce jest dobrze oświetlone i nie wiem czyja to wina.
2. Czy jest sens teraz zaplantować auto na out które dość szybko dochodzi? Czy to już nie ma sensu?
3. Czy gdybym w domu tylko wykiełkował i bezpośrednio posadził na spocie to coś z tego będzie? Czy przetrzymanie w domu jest przymusowe, ponieważ nie mam możliwości trzymania tego w domu ponieważ juz miałem jedna nieciekawą sytuacje z rodzicami i teraz raczej zauważą co kombinuję :sunny:

Czekam na odpowiedzi doświadczonych forumowiczów. Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam

orzech1903

Member
Buchów
0
liśćmi które odpadają od dołu nie masz się co przejmować. co do automatu to wątpie żeby doszedł, póź troche już .... pozdro

stunter997

Member
Buchów
0
jeszcze jedno pytanie, bo kupiłem już nasiona auto flo to raczej już nie dojdą tak ja napisał przedmówca, więc czy mogą one bezpiecznie sobie przeleżeć rok i poczekać na sezon 2013? Czy ulegną jakiemuś uszkodzeniu?

dywek1

New member
Buchów
0
Spokojnie Ci przelezą przez rok w suchym miejscu możesz je nawet w sloiku do lodowki wstawic.

stunter997

Member
Buchów
0
Co tam, troszkę późno się zebrałem, za rok może coś konkretniejszego rozkręcę :harvest:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół