• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

kilka pytań o hydro

Wyszukiwarka Forumowa:
D

delete

Guest
Witam mam kilka małych pytań na temat hydroponiki z racji tego że nigdy tego nie stosowałem to się na tym jakoś bardzo nie znam a chciałbym spróbować swoich sił ponieważ mam drugiego boxa do eksperymentów. Więc tak.

1. Czy pompa od pożywki musi chodzić non stop ?
2. Lepsza jest wełna czy kermazyt ?
3. Co jeśli korzenie urosną aż takie że będą zatapiać się w wodzie ?
4. Czy do zrobienia pożywki na veg wystarczy woda + biohumus forte ?
5. Czy musi być druga pompka napowietrzająca ?
6. Co myślicie o pasywnych systemach hydroponicznych ? (czyli zamiast pompki nylonowe sznurki do np wełny)

D

delete

Guest
2. kermazyt jest lepszy bo nie zmienia ph
5. tak

tylko na te pytania znalazłem tam odpowiedź. więc prosiłbym kogoś o odpowiedź na te proste pytania

NaturalGreen

Active member
Buchów
0
1. pompa nawadniajaca nie musi chodzic czły czas umnie włacza sie co 2 godziny na jakies 5 min.
3. nic im nie bedzie to jest normalne zjawisko.
4. nigdy nie uzywalem biohumusa.. wydaje mi sie ze nie bo nie posiada wszystkiego co jest potrzebne roslinie w Hydro... najlepiej zakup sobie odpowiedni zestaw pożywek do hydro... są w przystempnych cenach
6. to jest najprostsze hydro jakie moze byc tu sie nieda praktycznie nic spie****....ć.. jeżeli masz problem lub nie wiesz jak sobie poskładac cos mechanicznego to polecam... ale sam tego nie prubowalem bo jakos mnie ambicja poniosła i poskładałem sobie sam system hydro z nawadnianiem...

http://www.wiki.haszysz.com/index.php/Strona_główna

https://www.forum.haszysz.com/hydroponika-f105.html

poczytaj jeszcze tutaj napewno cos znajdziesz ciekawego... pozdro i zfartem

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół