• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

kilka pytań odnośnie uprawy w domu i gotowych setów.

Wyszukiwarka Forumowa:

tychy90

Member
Buchów
0
Witam, mam kilka teoretycznych pytań dotyczących uprawy mających zaspokoić moją ciekawość. A więc;

1) czy sety gotowych boxów to odpowiedni wybór? w cenach ~3 tysiecy złotych można znalezc wszystko profesjonalnie przygotowane,
a może sie myle i zestawy wcale nie są tak ładnie do siebie dobrane jak wynika to z opisu ?

zabezpieczać się i dokupić jeszcze hps na wypadek wypalenia,
czy spokojnie przetrwają kilka "sezonów"

2) czy wynajmując 3 pokojowe mieszkanie moge narazić się na ciekawskiego własciciela który po prostu wejdzie sobie dorobioną parą kluczy ?

3) co w przypadku wysokich opłat za prąd(minimum 1050 zł sam box) i jaką bajke można wetknać w tym przypadku?

4)jestem świadomy że nawet najdroższy filtr to nie antyperspirant rexona i nie da mi całkowitej ochrony przed zapachem, szczególnie przy otwieraniu i zamykaniu boxa. coś można na to poradzić więcej?

Capitan Morgan

Well-known member
Buchów
0
1) Zestawy sa takie jak powinny ja dalem za swoj 1500 euro i jest wszystko jak powinno
hps spokojnie starcza na "2 sezony"

2) tak wlasciciel zawsze moze wpasc zmien zamki tak jak i ja. Latwiej z tego sie wytlumaczyc niz z hodowli :D

3) na kogo masz rachunki ? przepisz na siebie jezeli nie mozna probowac historyjki z duzym kilmatyzatorem o_O

4) wentyluj pomieszczenie w ktorym jest box czesto zmnieniaj mieszkania

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół