akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

kilka pytań + ogólna ocena [zdj]

Wyszukiwarka Forumowa:

autostrada

Well-known member
Buchów
654
Odznaki
1
haj. mam do Was drodzy ogrodnicy kilka pytan oraz chcialbym abyscie ocenili stan moich pomidorow.
na dzien dobry poleca Blueberry auto. Wsadzone na poczatku czerwca, na veg terra vega, na flo terra flores + co 2 podlanie bost.
te plamki na lisciach to przedziorek? jakie ew opryski zastosowac aby wszystko bylo ok? cos na plesn?
poza tym urosly mi strasznie duze. w internecie w roznych zrodlach przeczytalem, ze nie rosna zbyt wysokie.

ta ma prawie 1,5m.
IMG_20170815_191734.jpg

ta ponad 1m. Jest najbardziej rozrosnieta na boki.
IMG_20170815_191746.jpg

a ta ma najbardziej zbite topy.
IMG_20170815_191803.jpg

szczyt jednego pomidora
IMG_20170815_191822.jpg

oraz ogół. w tle widac ak47. co moge zrobic aby bylo im lepiej?
IMG_20170815_191830.jpg

teraz pytanie dot. Amazing auto. co mu dolega? obok posadzone afgany maja takie same warunki i tak samo sa dbane a rosna zdrowe.

IMG_20170815_184726.jpg

na brzegach fioletowe odbarwienie, a dalej zoltooooooo!
IMG_20170815_184716.jpg

i ostatnie pytanie. pelnosezonowka noname z gratisa [pomieszane pestki] po przejsciach w mlodosci. bedzie cos z niej? nie kwitnie mimo polowy sierpnia. nie zalezy mi jakos na niej mimo wszystko bym sie cieszyl jakby cos z niej bylo :)

IMG_20170813_164426.jpg

za wszystkie rady i opinie dzieki. Buch z Wami:jocolor:

CreepyCrawler

Active member
Buchów
0
Amazing obstawiam PH w ciemno. Stoi pod drzewami iglastymi czyli ziemia kwaśna chociażby od igieł., Co mozesz zrobić z Ak zeby bylo im lepiej ? Nie wiem, loda sprubój bo już za późno na dzialania oprócz nawożenia ew. LST. Dziury w liściach :gąsiennice raczej, ślimak mocniej by podziałał. Przędziorki zostawiają pajęczynę i żyjŕ na roślinie więc byś zauważył. Jak masz tam małą czarną sraczke to gąsiennice podróżują po plancie.Reszty nie chce mi się czytać bo pytania zadajesz jak 5 latek rozj....bane po całym poście.Jak to jakoś ogarniesz to chętnie pomoge bo cofanie się co chwile w górę to strata czasu..

autostrada

Well-known member
Buchów
654
Odznaki
1
Są 3 wątki, do 3 roślin. Jak chcesz nasype pytań w jednym ciągu, a zdjęcia sam będziesz musiał sobie dopasować do pytania.

Co do 5 latka, to przygarnial kocioł garnkowi. Piszesz mi coś o AK, kiedy ja się nie pytałem o AK bo nawet go dobrze widać. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Mimo to dzieki.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół