- Buchów
- 654
- Odznaki
- 1
haj. mam do Was drodzy ogrodnicy kilka pytan oraz chcialbym abyscie ocenili stan moich pomidorow.
na dzien dobry poleca Blueberry auto. Wsadzone na poczatku czerwca, na veg terra vega, na flo terra flores + co 2 podlanie bost.
te plamki na lisciach to przedziorek? jakie ew opryski zastosowac aby wszystko bylo ok? cos na plesn?
poza tym urosly mi strasznie duze. w internecie w roznych zrodlach przeczytalem, ze nie rosna zbyt wysokie.
ta ma prawie 1,5m.
ta ponad 1m. Jest najbardziej rozrosnieta na boki.
a ta ma najbardziej zbite topy.
szczyt jednego pomidora
oraz ogół. w tle widac ak47. co moge zrobic aby bylo im lepiej?
teraz pytanie dot. Amazing auto. co mu dolega? obok posadzone afgany maja takie same warunki i tak samo sa dbane a rosna zdrowe.
na brzegach fioletowe odbarwienie, a dalej zoltooooooo!
i ostatnie pytanie. pelnosezonowka noname z gratisa [pomieszane pestki] po przejsciach w mlodosci. bedzie cos z niej? nie kwitnie mimo polowy sierpnia. nie zalezy mi jakos na niej mimo wszystko bym sie cieszyl jakby cos z niej bylo
za wszystkie rady i opinie dzieki. Buch z Wami:jocolor:
na dzien dobry poleca Blueberry auto. Wsadzone na poczatku czerwca, na veg terra vega, na flo terra flores + co 2 podlanie bost.
te plamki na lisciach to przedziorek? jakie ew opryski zastosowac aby wszystko bylo ok? cos na plesn?
poza tym urosly mi strasznie duze. w internecie w roznych zrodlach przeczytalem, ze nie rosna zbyt wysokie.
ta ma prawie 1,5m.
ta ponad 1m. Jest najbardziej rozrosnieta na boki.
a ta ma najbardziej zbite topy.
szczyt jednego pomidora
oraz ogół. w tle widac ak47. co moge zrobic aby bylo im lepiej?
teraz pytanie dot. Amazing auto. co mu dolega? obok posadzone afgany maja takie same warunki i tak samo sa dbane a rosna zdrowe.
na brzegach fioletowe odbarwienie, a dalej zoltooooooo!
i ostatnie pytanie. pelnosezonowka noname z gratisa [pomieszane pestki] po przejsciach w mlodosci. bedzie cos z niej? nie kwitnie mimo polowy sierpnia. nie zalezy mi jakos na niej mimo wszystko bym sie cieszyl jakby cos z niej bylo
za wszystkie rady i opinie dzieki. Buch z Wami:jocolor: