• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

kilka pytan co do zbiorow

Wyszukiwarka Forumowa:
Buchów
0
witam panowie.
mam pare pytan co do zbiorow moich pomidorow. mam 3 krzaki ak 47 af, wysadzane byly pod koniec maja, takze dzisiaj beda miec ok. 13 tygodni. mysle ze ich czas juz nadchodzi, dlatego planuje w czwartek robic ciemnie i okolo soboty robic harvest. i teraz tak:
#czy w ogole oplaca sie robic ciemnie? czy da ona jakis pozytywny efekt na automatach?
#czy waszym zdaniem moge juz je ściąc czy dac im jeszcze wiecej czasu niz tydzien? wrzucam zdjecia trichomow pojawiaja sie juz miodowe, mlecznych tez juz jest wiekszosc, przynajmniej na moje oko. przegladajac forum widzialem ze ludzie sugeruja sie zarowno trichomami jak i wloskami. wloski raczej na 100% sa brazowe.
#no i jak z plonem? ile z tego moge wyjać? juz kiedys zadawalem to pytanie i ktos odpisal ze z 12g na jednym moge miec. jak myslycie moge spodziewac sie troche wiecej czy jednak mniej?

no to tyle. nizej wrzucam fotki. mam nadzieje ze doczekam sie pozytywnych opinii i odpowiedzi. pozdro :)

DSC00560.JPG

DSC00561.JPG

DSC00563.JPG

DSC00566.JPG

DSC00567.JPG

DSC00582.JPG

DSC00586.JPG

DSC00594.JPG

DSC00595.JPG

DSC00596.JPG

Otylion

Well-known member
Buchów
0
Nie ma co gdybać co do ilości końcowej, a co do ciemni to zrób ja.
Gdy robisz roślince ciemnie ona myśli ze umiera i wszystkimi silami próbuje przeżyć i oblewa sie ładnie żywicą . NICE

ramber

Well-known member
Buchów
0
Dał bym ci 15g z tego.
A co do trichomow to poczekał bym aż wszystkie staną się co najmniej mleczne, większa moc.
Pozdro

R

ronson

Guest
ja te 12g podtrzymałbym :jaraczz: zawsze coś, będzie satysfakcja!

ramber

Well-known member
Buchów
0
Ja jestem zdania że lepiej palić swoje (bo wiesz co palisz) niż gówno z ulicy.

Jarecki

Well-known member
Weteran
Buchów
12
Dał bym ci 15g z tego.
A co do trichomow to poczekał bym aż wszystkie staną się co najmniej mleczne, większa moc.
Pozdro

15G, chyba Cie po***lalo:pl:

Bylo by wiecej gdybys nie oszczedzal na doicach i dal wieksze

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół