Witam.
1-wszy temat, pierwszy post...
Wiec witam wszystkich ;-)
Mam kilka stawiajac sie na miejscu doswiadczonych lamerskich pytan, ale coz...
Mam roslinke outdoora z palonka (wiec nie wiem czy automat czy co, jaka odmiana itd...) I tak...
- krzaczek zostal wysadzony 20 czerwca, na dzisiaj sprawa wyglada tak:
Nie byl nawozony, trenowany ani nic w tym stylu...
Jest maly (ok. 30-40 Cm)
Nic go nie podjadalo, nie mial zadnych problemow...
Ale teraz moje pytanie...
1. Czy jak na taki czas nie jest za male to cus
? wg. mnie jest duzo za male ale sie nie znam, wiec sie wole zapytac...
2. Po czym poznac ze zacznie kwitnac, szukalem ale nie znalazlem nic po czym moglbym sam do tego dojsc... Na razie widze ze przy rozgalezienach pajawiaja sie "kolce" nie wiem ani co to ani po co to...
3. czy jest teraz sens dawac jakis nawoz?? Jesli tak to prosze doradzic jaki...
4. Czy da sie jakos poznac czy to jest automat? Oraz czy sa jakies cechy po ktorych mozna wywnioskowac jaka to odmiana?
+ stoi na dworzu, od wschodu do zachodu ma sloneczko, i jest hmm... w dosyc malej doniczce... na moje oko mniej wiecej 5-7L, w niej ziemia "swojska" nie ze sklepu...
Z gory dzieki za odpowiedzi. Pozdrawiam.<shiza>
PS: sorq, za brak polskich znakow, ale mam eng. system :/ i na ta chwile nie moge spolonizowac go...
1-wszy temat, pierwszy post...
Wiec witam wszystkich ;-)
Mam kilka stawiajac sie na miejscu doswiadczonych lamerskich pytan, ale coz...
Mam roslinke outdoora z palonka (wiec nie wiem czy automat czy co, jaka odmiana itd...) I tak...
- krzaczek zostal wysadzony 20 czerwca, na dzisiaj sprawa wyglada tak:
Nie byl nawozony, trenowany ani nic w tym stylu...
Jest maly (ok. 30-40 Cm)
Nic go nie podjadalo, nie mial zadnych problemow...
Ale teraz moje pytanie...
1. Czy jak na taki czas nie jest za male to cus
2. Po czym poznac ze zacznie kwitnac, szukalem ale nie znalazlem nic po czym moglbym sam do tego dojsc... Na razie widze ze przy rozgalezienach pajawiaja sie "kolce" nie wiem ani co to ani po co to...
3. czy jest teraz sens dawac jakis nawoz?? Jesli tak to prosze doradzic jaki...
4. Czy da sie jakos poznac czy to jest automat? Oraz czy sa jakies cechy po ktorych mozna wywnioskowac jaka to odmiana?
+ stoi na dworzu, od wschodu do zachodu ma sloneczko, i jest hmm... w dosyc malej doniczce... na moje oko mniej wiecej 5-7L, w niej ziemia "swojska" nie ze sklepu...
Z gory dzieki za odpowiedzi. Pozdrawiam.<shiza>
PS: sorq, za brak polskich znakow, ale mam eng. system :/ i na ta chwile nie moge spolonizowac go...