akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Kilka pytan

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gandzia

Guest
Witam
Planuje w tym roku zasadzic kilka roslinek na dworze. Miejsce juz mam upatrzone, itd. I tutaj nasowaja mi sie pytania:

1. Easy Sativa bedzie dobra na poczatek przygody z ziolkiem? Chodzi mi o chodowle outdoor
2. Jak rozpoznac plec roslin, kiedy juz mozna to zauwazyc, i czy samce usuwac?
3. Czy od razu nasionka wsazic do ziemi czy najpierw trzymac w domu az wykielkuja?

By bylo na tyle, jak mi sie cos jeszcze przypomni to dam znac
Peace :salut:

Byczek

Well-known member
Buchów
0
1. Myśle, że na outdoor kazda z odmian nadaje sie dla początkującego bo na dworze krzaczki praktycznie rosną bez naszej ingerencji.
2. http://haszysz.com/index.php?id=meskaczyzenska a samce mozesz usunąć lub zrobić z nich makumbe
3. Położyć między stale nawilżane chusteczki i czekać aż wykiełkują. Następnie możesz je zasadzić na spocie.

Następnym razem odpowiedzi na swoje pytania najpierw poszukaj na haszysz.com lub na forum skorzystaj z opcji szukaj.

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
a ile je tak trzymac ?? tydzien czy wiecej ?

sd

Well-known member
Buchów
20
Już gdzies to pisałem kiełkuje sie 10-20 kwietnia chyba ze ktoś niema warunków to kiełkuje troche puzniej i wysadza sie 5-15 maj jak temperatbtura przy gruncie w nocy niespada poniżej +1 stopnia

BlackDeath

Well-known member
Buchów
0
A trzeba je trzymac pod swietlowkami czy mozna np na parapecie?

R

Rider

Guest
W ostatecznosci mozna trzymac na parapecie(taki na ktory pada duzo swiatła) ,ale napewno bedzie lepiej jesli bedziesz je trzymał pod swietllówkami ;]

BlackDeath

Well-known member
Buchów
0
To jak pod swietlowkami to trzeba zapewnic tyle lum co odmianie indoor?

R

Rider

Guest
Najlepiej tak ;] ,ale moze byc mniej w koncu jak sie wycoagnał to nic im sie niestanie;]

S

SZALONY KNOB

Guest
2. płeć rośliny rozpoznaje sie po perflowerach, widac to na out dopiero jak dzien z noca sie wyruwnuja (12/12)
Z tego co czytałem z angielskiego opisu EASY SATIVA to zaczyna juz kwitnonc w połowie lipca i sprawdzałem w kalendarzu w połowie lipca jest wschód słońca o 4:32 a zachód 20:51 co daje perioid 16/8 czyli kwitnie dosyc wczesnie.

S

SZALONY KNOB

Guest
Its all in the name, an easy new-style sativa variety for in the greenhouse and outdoors. Most of them flower under 18 hrs light and start flowering half July in Holland. There is some variation in bud shape and taste (between spicy and sweet), but all a clear sativa high.

Z tego co pisze to tak jest juz przy 18/0 kwitnie ale to dziwne jest

[ Dodano: 2006-03-26, 13:23 ]
Its all in the name, an easy new-style sativa variety for in the greenhouse and outdoors. Most of them flower under 18 hrs light and start flowering half July in Holland. There is some variation in bud shape and taste (between spicy and sweet), but all a clear sativa high.

Z tego co pisze to tak jest juz przy 18/6 kwitnie ale to dziwne jest

P

pawel_7

Guest
A można zrobić tak że wykiełkuje w tych chusteczkach i zaraz po tym już na miejscówce zakopać w ziemii?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół