• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

kilka pytanek

Wyszukiwarka Forumowa:

konradooo

Member
Buchów
0
Witam mam takie pytanko jak wiemy juz sezon na out sie konczy :( a chcialbym cos wychodowac ciekawego nie chce czekac do nastepego sezonu kasa na nasionka jest lecz nie dam rady pobawic sie w in poniewaz nie mam warunkow czy zanalazla by sie na to jakas rada ?

D

delete

Guest
Kasa w Twoim przypadku jest najmniej ważna. Zadając takie pytanie mam 100% pewność, że nie masz podstawowej wiedzy na temat uprawy.
Jest jedna prosta rada, zacznij czytać forum. Znajdziesz tutaj wszystkie niezbęde informacje. Posklejasz wszystko do kupy i ruszysz z kopyta na wiosnę. Żeby Ci się nie nudziło wyrusz w teren szukać spota. Następnie jesienią przygotuj profesjonalnie glebę. Zanim sie obejrzysz będzie Nowy Rok. pomyślisz o nasionach i zaraz wiosna.
Temat do kosza ;)

lubielolki

Well-known member
Buchów
0
Witam mam takie pytanko jak wiemy juz sezon na out sie konczy :( a chcialbym cos wychodowac ciekawego nie chce czekac do nastepego sezonu kasa na nasionka jest lecz nie dam rady pobawic sie w in poniewaz nie mam warunkow czy zanalazla by sie na to jakas rada ?

Jest rada przeprowadzka tam gdzie jest to mozliwe bo w pl nic z tego nie bedzie
masz stary zryw wrzesień a ty sie budzisz

sadowniczka

Well-known member
Buchów
0
możesz też oczywiście odprawić szamański taniec wzywający ziemię do zaprzestania obrotów - tak aby słonko jeszcze przez 3-4 miechy doświetlało twoja uprawę - spróbować warto :zjarany:

konradooo

Member
Buchów
0
obudzilem sie teraz bo kolega zbiera plony a ja gorszy nie bede:smokee: ale cóż daruje sobie i przygotuje sie na nastepny sezon :D

Mały

Active member
Buchów
0
Za kase na nasionka kup sobie jakieś dobre palonko. Otwórz bronka, odpal lolka i czytaj forum, a na następny rok na pewno Ci się to opłaci :spalony:
pokój<peace>

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół