M
Michu33
Guest
Pamiętam jak miałem fajną faze podczas oglądania klątwy . Zapowiadała się zwykła nocka z kumplami , postanowiliśmy zakupi zioło. Przychodzimy do kumpla nabijamy butle i palimy zeszlo nam troche czasu mielismy ładną grude na 3 wczuliśmy się troche i siadamy na tapczanie co chwile becząc z różnych rzeczy.Kumpel wpadł na pomysł żeby obejzec se klątwe niebyło to zbyt mądre . zgasilismy światło i oglądamy . Pamiętam jak drzwi sie same otworzyły w pokoju takiego stracha mieliśmy ze ja pier**** co chwila któryś z kumpli na mnie skakał niezapomne ich min nigdy . Potem trzeba było zorganizowa wyprawe po coś do picia do kuchni. Była już druga w nocy ide z jednym do kuchni ciemno jak w h*j nagle coś mnie łapie za noge... omal niepadłem na ziemie ze strachu . Niezgadniecie co to było
Kot mojego kumpla zaczaił się na mojom noge pialiśmy z tego chyba przez 20 minut
Pozrdo dla wszystkich palaczy a motym z tego taki że nigdy niepal ziolo przed takimi filmami
Kot mojego kumpla zaczaił się na mojom noge pialiśmy z tego chyba przez 20 minut
Pozrdo dla wszystkich palaczy a motym z tego taki że nigdy niepal ziolo przed takimi filmami