• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Klątwa :D

Wyszukiwarka Forumowa:
M

Michu33

Guest
Pamiętam jak miałem fajną faze podczas oglądania klątwy :D. Zapowiadała się zwykła nocka z kumplami , postanowiliśmy zakupi zioło. Przychodzimy do kumpla nabijamy butle i palimy zeszlo nam troche czasu mielismy ładną grude na 3 wczuliśmy się troche i siadamy na tapczanie co chwile becząc z różnych rzeczy.Kumpel wpadł na pomysł żeby obejzec se klątwe :D niebyło to zbyt mądre :p . zgasilismy światło i oglądamy . Pamiętam jak drzwi sie same otworzyły w pokoju takiego stracha mieliśmy ze ja pier**** co chwila któryś z kumpli na mnie skakał niezapomne ich min nigdy :D . Potem trzeba było zorganizowa wyprawe po coś do picia do kuchni. Była już druga w nocy ide z jednym do kuchni ciemno jak w h*j nagle coś mnie łapie za noge... omal niepadłem na ziemie ze strachu . Niezgadniecie co to było :D
Kot mojego kumpla zaczaił się na mojom noge :D pialiśmy z tego chyba przez 20 minut :D

Pozrdo dla wszystkich palaczy :D a motym z tego taki że nigdy niepal ziolo przed takimi filmami

D

Destroyer

Guest
No ja miałem podobnie. To było jakoś niedawno. Byłem w weekend u babki. Poszedłem do kumpla i polecieliśmy do sklepu po jakiś browar. Wypiliśmy. Spotkaliśmy jeszcze jednego kumpla który powiedział żeby iść do niego to obejrzymy jakiś film czy coś. Kupiliśmy jeszzcze po browcu i poszliśmy. Na miejscu kumpel nabił lufe i zapaliliśmy troche. Już galancie zakręceni zaczeliśmy oglądać horror "Blady Strach". Strasznie popier****ony. W trakcie oglądania co chwile montowała się jakaś krzywizna. A to pies zaszczekał na dworzu, to znowu jakieś inne dźwięki jak to w starym domu. Po obejrzeniu filmu postanowiliśmy wybrać się do domu. Byliśmy tak wydygani że kabaret. Baliśmy się wyjść z domu a przed nami jeszcze ze 2 km było z czego kilometr przez pola gdzie jest ciemno i nic dosłownie nie widać. Uzbroiliśmy się w jakieś kije, kamienie co tylko było pod ręką i ruszyliśmy. Mieliśmy tak niemiłosierną jazdę że normalnie tragedia. Co chwile oglądałem się za siebie bo zdawało mi się że ktoś idzie. Kumpel trzymał szedł za mną i trzymał mnie za kurtkę. Cały czas mi wpier****alał że jakiś pies pies idzie koło niego i robił jakieś dziwne uniki :ncool: Wkońcu zaczeliśmy biec bo zdawało mi się że ktoś biegnie w naszą stronę od stawu który właśnie mijaliśmy. Jeszcze nigdy nie miałem takiego stracha ;-D Te 2km które przeszliśmy (przebiegliśmy właściwie) to były chyba najszybciej pokonane 2km w moim życiu :smurf:

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
hehe to grubo mieliscie:] ja jak ogladalem horrory to zero strachu po bace!! :jocolor:
raz mialem tylko ostre schizy ze wszedzie jest policja i i ze zamna idzie :geek: a mialem 10 dropsow w kieszeni :thumleft:

D

Destroyer

Guest
Wiesz to zależy od tego co sie montuje w między czasie. Teraz jak ide do kumpla to zawsze przypalamy przy horrorze. Nie raz nie ma nic, a czasem to mamy takiego stracha że kabaret. Spodobało mi się to nawet :silent: Fajnie tak sie "pobać" troszke. Potem brechty są straszne hehehe.

borsuk2216

Well-known member
Buchów
0
najwieksza jest gleba jak ktos spanikuje i zaczyna biec wtedy kazdy biegnie jak najszybciej chociaz nawet nie wie przed czym ucieka i dlaczego kiedys tak z pol miasta przebieglismy az dotarlismy do mojego domu heh ;)

D

Destroyer

Guest
No kiedyś jak jaraliśmy przy szkole w nocy, kumpel wpier***ał jazdy że psy jadą no i oczywiście rura 8 chłopa w karzki. Potem, jak wyszliśmy, stoimy przed wejściem gadamy itd a tu nagle jakiś samochód jedzie ulicą i znowu but. Co chwile kitraliśmy się gdzieś po krzakach itp w sumie to chyba ze 6 razy :tongue: hehe. Zawsze jest tak że jak coś jeden w****e to reszta też sobie wpier***ala i jest jazda :santa:

F

freedom smoker

Guest
hahahaha, swięta racja xD.. my kiedyś z kummlami byliśmy zjarani, mieliśmy browary w kieszeni i sobi szliśmy je wydulac kiedy nagle podeszły do nas 2 żule i krzyknęły "Chłopaki uciekajcie bo tu straż mmiejska jedzie!!!"
wszscy dostaliśmy normalnie jakiegoś speeda i fruuuuuuuuu zaczęliśmy zasuwać przez osiedle ale jak sie potem okazało żule się z nas brechtały bo jaja sobie robili i żadnej stttraży miejskiej nie b←ło. My też mieliśmy ładne jaja z tego otem :king:

thcsmoker

Member
Buchów
0
dobre musze sprubować z kumplami. A poza tym to miszkam na wsi więc bede spie****ał gdzie sie da :p;d

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół