akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Kleszcze!

Wyszukiwarka Forumowa:

minnetou

Well-known member
Buchów
0
nasmarowac odwlok(to co wystaje nad skore tym oddycha ) jakims tluszczem(olej;oliwa) to sam wyjdzie nawet niebedziesz wiedzial kiedy.!
clear.gif

eh trąbią o tym za każdym razem gdy się mówi o kleszczach a ten nadal chce smarować go masłem!
NIE WOLNO!!! Zżyga ci się do środka i będziesz miał przesrane (bolelioza, zapalenie opon i inne syfy)

Ostatnia edycja:

Ziutas

Member
Buchów
0
Mam ten sam problem na miejscówie mam pełno kleszczy za 1 razem przywiozlem ich 3 juz wgryzione, gdy 2 raz pojechalem na miejscowe mialem 2 ale dopiero wedrowaly i szukaly odpowiedniego miejsca na moim ciele. Jako ze mam pod nosem przychodnie poszedlem sprawe z kleszczami tam zalatwic- pielegniarka najpierw dezynfekowała alkoholem tego kleszcza i miejsce wokol niego on wtedy tak jakby usypia , puzniej brała igłe taka do strzykawki i go tak jakby dziobała, podwazała i ladnie wyskakiwal, puzniej jeszcze raz zdezynfekowała i gra gitara.

Ps. Trzeba sie ubierać dobrze i pryskać chemikaliami przed wyjazdem dziekolwiek w teren bo te piździoresy czychaja tylko zeby sie nachapac krwi.

Adamo

Well-known member
Buchów
0
ja jak zachodze na miejscowe to z miejsca mam 4-5 sztuk na spodniach.. :] trawa zaczyna coraz bardziej rosnac i sk***ysynów coraz więcej się pokazuje, ale z jednej strony to w sumie lepiej ;) pozdro

clock

Well-known member
Buchów
1
Ja w tamtym roku mialem 2 kleszcze i jednego mialem tak dlugo, ze az mialem objawy zapalenia opon mozgowych ;/ prze***ane myslalem ze wykituje.

Ostatnio tez na spocie bylem i jeden sk***ysyn mi po budzie szedl..

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
12
główka zgnije i może dojść do infekcji

jeśli był nosicielem to masz problem :)

właśnie zbyt dużo osób ignoruje te małe skurczybyki - czytałem art. że jeden na 10tys jest nosicielem vira.
na 1m2 łąk może znajdować się do kilkudziesięciu osobników :)

Virus może się ukatywnić po 2-8 tyg a były przypadki, że nawet po 2 latach.

w sumie nie ma co trza inwestować w chemie i taśmę klejącą :)
w domciu dobrze się obejrzeć czy nie zabrało się pasażera nostromo i finito.

Neki

Well-known member
Weteran
Buchów
2,063
zima znowu nie byla ostra co da nam mnustwo robactwa

Fredziq

Active member
Buchów
0
Kleszcze to zje***e małe skur***le i naprawde sa groźne bo mój pies miał takie 2 i zdechł od nich...Ja bym sobie poszukał lepszej miejscówki......

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
12
wszędzie gdzie pójdziesz to znajdziesz kleszcze ;)

R

Rider

Guest
ja jeszcze nigdy nie przytargalem kleszcza, dziwne - moze do niektorych lgna chetniej niz do innych? hehe

terrorister

Well-known member
Weteran
Buchów
6
No właśnie tyle razy już po trawskach chodziłem i nic. Ani jednego. Kiedyś może się jakiś kleszcz i trafił ale na ogół rzadko. Więc jak to jest??

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
ja po ostatnim wypadzie na spota przyniosłem 3

R

Rider

Guest
trzeba sie tez dobrze ubierac, ja przewazne ide w spodniach z dresu, polarze i czapce z daszkiem i niemam z nimi problemu

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
18
Też jeszcze nigdy nie miałem kleszcza.
Poza tym zauważyłem, że komary mnie nie lubią - np. siedzimy przy grillu, czy na rybach w kilka osób, ich tną całe stada, a mnie ledwie kilka. Może mam zbyt przećpaną krew :sunny:?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół