najpierw po prostu zmieniłem brzydalom foto spowrotem na veg na 24/0 tylko pod kompaktami.
Jeden po zbiorach zdechł odrazu, drugi dopiero po jakimś czasie - zostały dwa z których zauważyłem nowe liście ale również zaczęły usychać.
Szukałem mnóstwo informacji nic praktycznie nie znalazłem ale ! na zagranicznych forach parę osób też revegowało LRy z powodzeniem ale nie w Soil
.
Kumpel ma małą hydroponike, pożyczyłem jedną wanienkę ale bez osprzętu (czyli sam musiałem 2 razy dziennie podnosić poziom sub. odżywczych) i nawozy do hydroponiki z hemp (musiałem mu za to all dać pare pestek
). Wyjąłem pozostałe rośliny dokładnie przemyłem korzenie (odziwo nic nie uszkodziłem, ale wyjmowałem je z godzine) i wpakowałem do wanienki. Przez tydzień nic sie nie działo, nowe listki nie rozwijały się ale tez nie usychała potem ruszyła w góre i nowe liście.
Jak już wypuściła 2 nowe łodygi postanowiłem je wsadzić do Ziemi (musiałem oddać wanne :sunny: ) i znowu zastopowała na 3 dni i już rośnie z tego co widze na zdjątkach hehe. Ale podobno da się revegować w ziemi ;-/