nasiona marihuany

klony a roślina z nasion

Wyszukiwarka Forumowa:

Nexer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
po ukorzenieniu klonów planuję pare dni potrzymać je pod świetlówkami - wszystko zajmie ok. 3 tygodnie. w tym czasie wysadze inne roślinki, myśle że gdy pójdą do boksa z klonami będą miały nieco ponad 2 tygodnie.

z klonów planowałem zrobić soga, naprawdę gęstego, ale dochodzą te nowe sadzonki. pod hpsem razem będą miały veg około tygodnia po czym 12/12 i teraz nie wiem jak te rośliny będą rosły. czy te z nasion po dość krótkim vegu (3 tyg.) na flo będą rosnąć podobnie do klonów, czy będą miały sporo innych odrostów?

nie wiem jak to będzie wyglądać, napiszcie co o tym sądzicie :wink:

S

Sito

Guest
popriersze te z pestek beda owiele wieksze!! i bedzie klopot z lampa
po drugie podaj rozmiary boxa bo mozliwe ze ci miejsca w boxie nie styknie!!
a po trzeie to ja bym strzelil osobnego boxa bo klony z pomidorami z pestek to nie najlepszy pomysl(chyba ze lubisz duzo kombinowac i cos na koncu spie****ic)

Nexer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
strzel sobie z palca, lol :sunny: mogę nawet zrezygnować z vega jeśli przez to plant się zbytnio rozrośnie.

jak mają być same takie odpowiedzi to dzięki wam chłopaki za pomoc :bounce:

S

Sito

Guest
No ale wyobraz sobie ze te z nasion beda mialy okolo 60cm a klony maja okolo 30cm no i jak tu lampe zawiesic??

Nexer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
co ty pierd0lisz? :sunny: moje obecne outdoorowce mają po 2 tygodnie i najwyższy ma 7cm (spod świetlówek) chcesz to jutro pstrykne Ci fote...

chodzi mi o to czy ukorzeniony klon będzie wolniej rósł od tego z nasionka... hehe będzie dobrze :wink:

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Bedzie rosl odrobine wolniej ale jest to niemal nie zauwazalna roznica jednak po pewnym czasie roslina z nasiona i tak przerosnie swoje siostrzyczki z klonow :tongue:

S

Sito

Guest
Bo klony moga miec maxymalnie ok 30cm i wolniej rosna od tych z pestek a jak te drugie wystrzela bedziesz je musial rozdzielic

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół