klony

Wyszukiwarka Forumowa:

Lupin

Active member
Buchów
0
mam takie pytanko czy ktos moze wie czy mozna jakos zahibernowac klony na nastepny rok,bo to moja pierwsza uprawa w tym roku i jesli moje pomidorki nie zdazylyby z pestkami to bym mial lipe i musialbym znowu kupowac nasionka, a takie zahibernowane klony to jest jakis pomysl

P

pxr

Guest
zhibernowane? chciałbyś żeby po tych paru miesiącach, na kolejny sezon, były takiej samej wielkości? Nie da rady... jedyne co to możesz zrobić sobie boxa i tam się pobawić w klonowanie aż do kolejnego sezonu

pozdro

B

blancik5

Guest
ja to sie w sumie na tym nie znam ale lepiej kupować nasionka bo każde kolejne pokolenie jest coraz słabsze.aż zacznie wychodzić shit :bounce:

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
blancik5 napisał:
każde kolejne pokolenie jest coraz słabsze.aż zacznie wychodzić shit
Głupoty pieprzysz :) Jeśli chodzi o klony to jeśli roślina ma dużą stabilność to klony będą takie same jak matka.

kayaman

Well-known member
Buchów
0
Czesc , czy moge zrobić klona z HH i top44 , bo przecież przy podcinaniu mógłbym z tej uciętej części spróbować zrobić osobna rośline i wychodować , wiem ze bedzie mała ale zawsze było by coś z takiego klonka . I jaka powinna być długa gałąż zebym mógł ją ukrzewić na klona ?? :scratch: PEACE

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół