Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Outdoor _
mam mały problem bo jak byłem ostatnio na spocie zauwazyłem ze liscie zmieniłyy barewe.niecałe ale dostały takjagby plam z ciemno zielonych robia sie na jasno zielony,
Ktos wie jak zmienic ten stan???
ku**a, a nie dało rady wypełnić tych 7-8 punktów na temat roślin??!! Byłoby łatwiej, a jak tak się ope****asz i nie wiadomo jakie są te rośliny, no szkoda.
jezeli nie potraficie odpowiedziec na moje pytanie to po jakiego chu** sie wpisujecie ?
pytanie sprecyzowałem tak aby bylo jak najłatwiej odpowiedziec a co do tych 7 czy 8 punktów to napisalem Outdoor i powinno byc wszystko jasne, nadmienie aby ze nawozona była biohumusem.
forum przeczytełem praktycznie całe wiem ze kiedys był poruszony podobny temat ale nie mogłem go znaleźc !
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.