nasiona marihuany

Kmina wymyslona na masie

Wyszukiwarka Forumowa:

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Elo! Raz jak siedzielismy z kumplem na naszym spocie po ogrodniczej robocie (dolki mieszanie ziemi z dolomitem i ogrodówka itp itd.:D) wpadlismy na pewną rzecz (bylismy spaleni, ale sposob mi sie wydaje calkiem trafny :D)
a więc...
na przyszly rok kupic kilka feminizowanych pestek outdoorowych i juz gdzies w lutym wsadzic wykielkowane z nich roslinki do boxa przytrzymac je tam i kiedy beda juz calkiem spore porobic klony i tak bylby juz gdzies kwiecien-maj i powysadzac klony na dwor.
o co mi chodzi. chodzi mi o to, ze na dworze bede mial 100% zenskich roslin przy czym jesli matki beda zdrowe to z tego co wiem, klony tez powinny byc. oczywiscie zachartowac je na balkonie itp itd. a i takie pytanie jak bede mial ukorzonionego klona to z niego wyrosnie tak duza roslina jak matka? :albino: pozytywne strony pomyslu to takie, ze mamy tak czy siak mamy zenskie rosliny same, mniej wydamy na nasiona, a beda one i tak feminizowane, nie bedziemy musieli siedziec caly czas z ta mysla w glowie ,,Panie spraw, aby moje rosliny byly zenskie'' :D :D :D
wypowiedzcie sie na temat pomyslu.

H

haszyszekk

Guest
Pomysł bardzo dobry... Tylko mósielibyście kloniko dać podrosnąć, bo to już nie jest taka sama roślinka jak z pestki... Mósicie jej dać czas na wytwożenie odpowiednio wielkiem masy korzeniowej i dopiero myśleć o hartowaniu...
Jezeli wszystko zrobicie jak należy to mogą urosnąc dużo większe od matki (na oucie rosną czasem kolosy, a w boxie matka będzie pewnie utrzymywana i naswietlana tak żeby na boki szła...).
Pewnie sie wam to uda i opłaci. życze powodzenia :)

Protektus

Well-known member
Buchów
0
NoNo też mi się to podoba :) oprócz bobów z matki będziesz miał w ch*j więcej z klonów. Dobry pomysł jestem za :) Pozdro

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
bogusik2 napisał:
Mósicie jej dać czas na wytwożenie odpowiednio wielkiem masy korzeniowej i dopiero myśleć o hartowaniu...
no naturalnie
Protektus napisał:
oprócz bobów z matki będziesz miał w chu* więcej z klonów.
raczej matka nie bedzie sie nadawala do bobow, bo zostanie cala przerobiona na klony :D :D :D

B

blancik5

Guest
ale pomysł niezły bo najlepiej sie rozkminia na fazie .taki picasso malował zawsze po spaleniu blanta :bounce: powodzenia w klonowaniu

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół