akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Kociołek Panoramiksa----Robimy Wino Z Ryżu

Wyszukiwarka Forumowa:

Królik Baks

outdoor fan
Buchów
0
Nie powiem zainspirowałeś mnie tym winkiem. Jak będzie dobre to robię w przyszłym sezonie.
Ja sam do tej pory robiłem tylko naleweczki ale jakoś wino chodzi po mnie od kilku miesięcy jeszcze ostatnio u babci byłem i widziałem, że ma pełną butlę to aż nie mogłem wytrzymać żeby się nie zapytać kiedy przelewa hehe. Oczywiście wszystko dla smaku bo po winie mnie strasznie baniak boli i kac potworny <lol2>

_LALUŚ_

sst
Weteran
Buchów
4,901
Odznaki
9
Wrzuć ze 2 obrane cytryny na taką butlę jak twoja

Dobrze z tą cytryną nie jesteś pierwszy .
wrzucam dwie cytrynki :)
:zjarany:

---------- Post Zaktualizowany 23:09 ---------- Data pierwszego postu 23:06 ----------

Nie powiem zainspirowałeś mnie tym winkiem. Jak będzie dobre to robię w przyszłym sezonie.
Ja sam do tej pory robiłem tylko naleweczki ale jakoś wino chodzi po mnie od kilku miesięcy jeszcze ostatnio u babci byłem i widziałem, że ma pełną butlę to aż nie mogłem wytrzymać żeby się nie zapytać kiedy przelewa hehe. Oczywiście wszystko dla smaku bo po winie mnie strasznie baniak boli i kac potworny <lol2>

Winko to tylko dla smaku się powinno pić .
Spoko ja jestem sam ciekaw co mi wyjdzie z tego pierwszego razu.
Naleweczki robisz na bimberku czy na spirytusie ?

Królik Baks

outdoor fan
Buchów
0
Robiłem na spirycie ale na wakacjach poczęstował mnie stary wyga nalewką na własnym bimbrze to powiem ci, że bomba weszła po jednym kielichu takie mocne i smaczne - muszę kiedyś spróbować zrobić :grin:

_LALUŚ_

sst
Weteran
Buchów
4,901
Odznaki
9
Robiłem na spirycie ale na wakacjach poczęstował mnie stary wyga nalewką na własnym bimbrze to powiem ci, że bomba weszła po jednym kielichu takie mocne i smaczne - muszę kiedyś spróbować zrobić :grin:

Wiem coś o tym.
Wujek się bawi w trunki różnego typu.
Robi między innymi :
-nalewki
-bimber
-wina
-koniki z bimbru

Ja nie pijam ale każdy jak pije na drugi dzień zdrów jak rybka.
Alkohole ze sklepu to jest szit w porównaniu do swoich wyrobów.

_LALUŚ_

sst
Weteran
Buchów
4,901
Odznaki
9
Witam. Winko skończone. Smak całkiem całkiem 8/10. Moc jest,dodam fotkę dwóch buteleczek wyszło około 7,8L wina.
Proszę ocenić powiedzieć co sądzicie!
:spalony:

Następne Winko z jakim Ruszam będzie to wino z owoców dzikiej róży.
Pozdrawiam Serdecznie !

#

Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
18,727
Odznaki
1
Do butelek się zlewa sklarowane, a nie z syfem na dnie...

emceero

Well-known member
Weteran
Buchów
718
Odznaki
6
Ach ale by przy***ał miarke pod te święta tylko jak wchodzę na orbitę to mnie trochę nie ma. Parę lat temu wytargałem balon 33L pod blok i było klawo jak cholera dokładnie 23.12. Pamiętam ten mętny kolor:sunny: jescze dekantacja Cię czeka Waćpan:freak:ale to już poczekaj niech sobie osiądzie ładnie i masz gęstwe na następne

_LALUŚ_

sst
Weteran
Buchów
4,901
Odznaki
9
Do butelek się zlewa sklarowane, a nie z syfem na dnie...

Zlałem je postoi w butelkach parę dni przeleje jeszcze raz.
Zaczynam dziś robić wino z róży a nie mam drugiej butli.

---------- Post Zaktualizowany 19:29 ---------- Data pierwszego postu 19:28 ----------

Ach ale by przy***ał miarke pod te święta tylko jak wchodzę na orbitę to mnie trochę nie ma. Parę lat temu wytargałem balon 33L pod blok i było klawo jak cholera dokładnie 23.12. Pamiętam ten mętny kolor:sunny: jescze dekantacja Cię czeka Waćpan:freak:ale to już poczekaj niech sobie osiądzie ładnie i masz gęstwe na następne

:spalony: To pierwszy raz człowiek się na błędach uczy. Powolutku i do przodu.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół