akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Kodeina

Wyszukiwarka Forumowa:
D

Dre@d

Guest
Nabyłem antidol 20. jutro robie ekstrakcje i jazda. brał już ktos to gówienko? jakie doznania?

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
z tego co wiem to maxymalne rozluznienie!az niemozesz sie ruszac jak wezmiesz wieksza dawke!a jak przedawkujesz to niebendziesz mugl oddychac :sunny:

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
durielek napisał:
niemozesz sie ruszac jak wezmiesz wieksza dawke

Kłamstwo. Kodeina działa w dawkach do 600mg i nie jest mocno.

jak przedawkujesz to niebendziesz mugl oddychac

3 paczki na raz ? dla początkującego.

D

Dre@d

Guest
sprawdziłem:) jest lajtowo ..aż za lajtowo ale ponoć receptory opiatowe muszą się wyrobić.

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Nie wiecie czy można zarzucać Thiocodin? Zawiera kodeinę, ale nie wiem czy w ilości dającej jakieś efekty.

D

Dre@d

Guest
Lepiej zrub ekstrakcje z antidol 15\20. Ale jak juz się uprłeś na ten aszajs to polecam 2 paczki. 20 tabsów po 15 mg to 300mg będzie. Ale i tak niewymagaj za duzo na pierwszy raz. ja się cholernie rozczarowałem

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
no dobra, 20 tabsów zarzucić normalnie czy wyekstrachować? Jest możliwość, że będę uczulony na Thiocodin (tak jak to bywa przy Acodinach)? No dobra, czego mogę się spodziewać?

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Na ulotce masz objawy uczulenia. Efferalgan codeine( 480mg ) wychodzi najtaniej a często sprzedają bez recepty.

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Sleja, wyjaśnij mi, czemu przez wrzuceniem kody ludzie piją sok grapefruitowy (ogólnie coś kwaśnego)?

opakowanie antidolu to 4,50 a 2 opakowania chyba na luzaku starczą, tylko trzeba zrobić ekstrakcję, żeby nie do***ać 10g paracetamolu.

opisy ekstrakcji:
https://talk.hyperreal.info/thread/10119;nocount

[ Dodano: 2006-05-19, 19:49 ]
sleja napisał:
Efferalgan codeine( 480mg ) wychodzi najtaniej

Defalgan Codeine chyba też.

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
lubo napisał:
Sleja, wyjaśnij mi, czemu przez wrzuceniem kody ludzie piją sok grapefruitowy (ogólnie coś kwaśnego)?

Wtedy jest po prostu mocniej.

opakowanie antidolu to 4,50 a 2 opakowania chyba na luzaku starczą, tylko trzeba zrobić ekstrakcję, żeby nie do***ać 10g paracetamolu.

Sulfagwajakol, czy jakoś tak, zawarty w Thiocodinie powoduję kupę efektów ubocznych, których ekstrakt z antidoli nie posiada.

opisy ekstrakcji:
https://talk.hyperreal.info/thread/10119;nocount

[ Dodano: 2006-05-19, 19:49 ]
lubo napisał:
Efferalgan codeine( 480mg ) wychodzi najtaniej

Defalgan Codeine chyba też.

Dafalgan, tak jest również ok, ale efferalgan po ekstrakcji ma całkiem niezły smak.

D

Dre@d

Guest
Te leki zawierające kode kture można brać bez dokonania ekstrakcji strasznie ryją organizm cały. co ci szkodzi zrobić tą ekstrakcje jest dziecinnie prosta. znajdź taka apreke z miłą panią i kup tam twa opakowania antidol 20 zrub ekstrakcjie wypij czysty roztwur bez żądnych dodatków.

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Tak ich wiele ? Tylko thicodin, a niektórzy nie ekstrachtują antidoli i nic im się nie dzieje.

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Antidol 15 i Thiocodin są bez recki. Antidol 20, Efferalgan Codeine, Daffalgan Codeine są na recepte, ale farmaceuci czasem przymykają oko.

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
17
Antidol 20 Pro też jest bez recki.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół