akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Kokaina a antypsychotyki

• Autor wątku Usunięty 88414
  • Data rozpoczęcia
Wyszukiwarka Forumowa:
U

Usunięty 88414

Guest
Jol powiedzcie mi jakie mieliscie doświadczenie łączenia koki z lekami, jakieś antydepresanty, antypsychotyki itp itd i najlepiej z jakimi konkretnie lekami, mialem juz ostre jazdy łącząc leki z ziolem, o koksie jeszcze nie slyszalem jak to by bylo

sı̣dı̣ɥ

Well-known member
Buchów
3,774
Odznaki
2
Jol powiedzcie mi jakie mieliscie doświadczenie łączenia koki z lekami, jakieś antydepresanty, antypsychotyki itp itd i najlepiej z jakimi konkretnie lekami, mialem juz ostre jazdy łącząc leki z ziolem, o koksie jeszcze nie slyszalem jak to by bylo
kiedyś nażarłem się koksu,a chwile po tym wzialem kwetipanie (lek przeciwpsychotyczny) i w sumie to nie pamietam kiedy poszedłem spać. Obudziłem się po kilkunastu godzinach odmużdzony i w sumie tyle.
ogólnie to bez sensu, szkoda zdrowia i w ogóle je**c dragi.

TęczowyMiś

Well-known member
Weteran
Buchów
1,017
Odznaki
1
Nie ćpaj, takie historie zazwyczaj źle się kończą, wogóle po ch*j mieszać koks z psychotropami?

Eko

997
Weteran
Buchów
25,822
Odznaki
13
kiedyś nażarłem się koksu,a chwile po tym wzialem kwetipanie (lek przeciwpsychotyczny) i w sumie to nie pamietam kiedy poszedłem spać. Obudziłem się po kilkunastu godzinach odmużdzony i w sumie tyle.
ogólnie to bez sensu, szkoda zdrowia i w ogóle je**c dragi.
Ty nie musiałeś tego brać żeby się budzić odmuzdzony,

Idź na hypereal takie forum dla typowych cpunow tam znajdziesz wszystkie odpowiedzi

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół