akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Kokaina z pregabaliną i wenlafaksyną

• Autor wątku Usunięty 88414
  • Data rozpoczęcia
Wyszukiwarka Forumowa:
U

Usunięty 88414

Guest
Siemka chciałbym na imprezce zażyć koko jednak stale od miesięcy biore wieczorem pregabalinę 75mg i hydroksyzyne 25mg, wenlafaksyne rano. Oprócz tego stale pale zioło. Co może mi grozić jakbym zażył koks jednorazowo podczas brania tych lekow? Czy warto na jeden dzień odstawić? Jak nie to na ile? A może wcale nie muszę? Dzieki:p

#

Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
18,250
Odznaki
1
Wal smialo, a jak za mocno wejdzie, to najlepsza heroina na uspkojenie, a w miedzyczasie i mefedron nie zaszkodzi. Po wszystkim butapren na lepszy sen.

Alfons

Well-known member
Buchów
922
Pomyliłeś forum spie****aj na hypcia...

Manso

Hodowanie rąk nie brudzi
Buchów
1,348
Nie wal towaru jak sie leczysz do ch-uja wafla.

Największy problem jest z antydepresntem bo on reguluje poziom serotoniny, to samo robi koks = dobry przepis na zespół serotoninowy, zawał itd.

moim zdaniem, naprawde niebezpieczne i turbo głupie.

początkujący332

Well-known member
Buchów
1,021
Odznaki
5
Pisząc o pregabaline to co do Coco dokładnie nie wiem, z kryształem powszechnie nazywanym "mef" co ciągle jednak latają CMC 3/4 a nie prawdziwe 4mmc nie ma wpływu, jedynie negatywne skutki reguluje. Co do meth to spłyca fazę. Z alkoholem można łączyć ale pamiętaj że podbija działanie alko. Co do wenlafaksyny się nie wypowiem bo nie wiem. A hydroksyzyna to placebo.

TęczowyMiś

Well-known member
Weteran
Buchów
914
Odznaki
1
Daj sobie spokój zdrowie najważniejsze zioło to tam ch*j ale ciężkie dragi to sobie odpuść :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół