nasiona marihuany

Koks

Wyszukiwarka Forumowa:

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Brał ktoś z was to kiedyś?? :clown: Jak to działa, ile kosztuje?? NIe chcę tego brać po porstu chciałbym się czegoś o tym dowiedzieć

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Cena przeróżnie 100-200 zł za gram, zależnie od dojścia. Działa podobnie do fety, aczkolwiek inaczej.

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Podobno bardziej się rzuca na słuch, nie chce się po tym jeść wcale. Ile to może trzymać

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Na słuch ? Raczej nie. Na fecie też sie nie chce jeść. Nie znam okresu półtrwania, ale apogeum fazy trwa ok. 1-2h.

P

Patryk88

Guest
Dzialanie ma takie samo jak Feta tyle ze Normalnie szamiesz i Spisz po Koksie

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Patryk88 napisał:
zialanie ma takie samo jak Feta tyle ze Normalnie szamiesz i Spisz po Koksie

Chyba nie bardzo z tym jedzeniem...

sd

Well-known member
Buchów
20
amfetamina dłużej działa od koki

o ile macie ja z dobrego zrodla ;]

sd

Well-known member
Buchów
20
apropo kokaina to roślinka a nie chemia przenosze do naturali

A

Arti2784

Guest
Amfetamina dluzej dziala bo jest w niej wiecej tej ***anej chemii. Po kokainie jest inna faza, krótsza ale lepsza i dlatego bardziej uzaleznia.

WicioP

Well-known member
Buchów
1
SCuN napisał:
apropo kokaina to roślinka
Kokaina jest otrzymywana z roślin ;). Jest 17 gatónków z czego 2 produkują jej na tyle by opłącała się ją z nich uzyskać. Samego suszu lisci sie nie sprzedaje bo czystej koki zawierają tylko od 0.1% do 0.8%, a wiec rzucie czy palenie ich wywołało by mierne rezulataty.
Tak wiec jest to taka sama chemia jak heroina czy morfina wydobywana z maku lekarskiego.

Arti2784, Anty22, wy naprawde widzicie różnice między chemią a naturą? Co za róznica czy zje się suszone grzyby czy wyizolowaną z nich substancję psychoaktywna? Amfa na naszym rynku jest tak szkodliwa ponieważ wiele świństw do niej dosypują by zwiększyć masę. Poza tym sama w sobie jest szkodliwa ;-).
Rośliny też produkują toksyczne substancje o równie szkodliwych własciwościach co potrafimy my, ludzie ;). A każdy narkotyk to toksyna, tylko nazwa "toksyna" obejmuje również te substancje co zamiast odużać zabijają na miejscu :twisted: .

A

Arti2784

Guest
do amfetaminy dosypywane sa takie zeczy o których nie chcielibyscie wiedziec :shock: A natural to natural, nie ***ie tak organizmu co mozna poczuc na drugi dzien :?

A

Anty22

Guest
Arti2784, Anty22, wy naprawde widzicie różnice między chemią a naturą? Co za róznica czy zje się suszone grzyby czy wyizolowaną z nich substancję psychoaktywna?
Widze roznice i to wyraznie. Jako chemia rozumiem substancje nie wyizolowana z rosliny tylko stworzona przez czlowieka substancje syntetyczna z roznych gowien ale napewno nie wyizolowanych z rosliny

Debrasco

Member
Buchów
0
Na początku po braniu koki masz euforię(30min-2h), człowiekowi zdaje sie że potrafi podnieść samochód jedną ręką... stajesz się panem losu swojego i innych...
Nigdy nie próbowałem i narazie nie mam zamiaru... wyczytałem to gdzieś na jakiejś stronie...
We wrocławi za koke 130-140C płacisz 120-180zł... Nic po za tym nie wiem... jest żadko spotykanym towarem i drogim.. i nie bierzcie tego
Zadowalajcie sie THC

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół