• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

kolejne pytania

Wyszukiwarka Forumowa:

arch

Well-known member
Buchów
0
mam kilka pytan
1. co do oswietlenia czy moga to byc diody LED bardzo jasne niby switlo jest i nie daja ciepla
2. czy mozna hodowac po dwie roslinki w jednej doczce
3. co to sa te domestosy i p\oglnie info?
4. jak postepowac po koleji z nasionkami
5. ktora strona do gory sadzisc w ziemi

C

Czaptorro

Guest
arch napisał:
mam kilka pytan
1. co do oswietlenia czy moga to byc diody LED bardzo jasne niby switlo jest i nie daja ciepla
2. czy mozna uprawiał po dwie roslinki w jednej doczce

chlopie weź zrób uzytek z "szukaj" tam wszystko jest potrzebne info ... i poczytaj sobie www.haszysz.com masz tam calusienka uprawe opisana krok po kroku na out i na ind.... ! troche poszperaj !

arch

Well-known member
Buchów
0
no dobra sory... a moze mi ktos powiedzec przynjmij o tych ledach

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
17
Można, ale jest to trochę skomplikowana sprawa i nie koniecznie opłacalna. Był pewien artykuł na H, w którym było opisane stosowanie LED. Pamiętam tylko tyle, że aby było odpowiednie widmo światła do uprawy konopii, to potrzebne są dwa rodzaje LED'ów (dwa kolory, ale nie pamiętam jakie). Bodajże na 4 diody jednego koloru musi przypadać jedna koloru drugiego. No i tych diód musi być od chója... Postaram się znaleźć ten artkół i wrzuce tu linka jak coś.

[ Dodano: 2006-07-15, 09:35 ]
Artykułu nie znalazłem, możliwe, że było to na starym H. Ale znalazłem też ciekawy temat o LED'ach.

quakemind

Partner forum.haszysz.com
Weteran
Buchów
452
arch napisał:
mozna jednak jest to malo oplacalne, lepiej swietlowki lub hps
arch napisał:
2. czy mozna uprawiał po dwie roslinki w jednej doczce
mozna jednak lepiej kazda roslinke w osobnej doniczce, pozwoli to na lepsze panowanie nad roslinkami
arch napisał:

domestos to ogolny mit, niby mial przez podlanie wzmacniać moc roslinki, jedynie moze ci roslinka po tym uschnąć
arch napisał:
wrzucenie do wody -> wata -> doniczka
arch napisał:
wystającym kiełkiem w dół

(jeśli pomogłem mozesz to zaznaczyc)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół