akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Kolejny aresztowany za posiadanie znacznej ilości narkotyków

Wyszukiwarka Forumowa:

Newsiak RSS

Well-known member
Buchów
0
Policjanci z puckiej komendy zatrzymali mężczyznę podejrzanego o posiadanie znacznej ilości narkotyków. Sprawca przewoził w samochodzie marihuanę i amfetaminę. W trakcie przeszukania auta i jego mieszkania policjanci zabezpieczyli łącznie prawie 2 kilogramy marihuany, 50 gram amfetaminy. Zatrzymany 26- latek został tymczasowo aresztowany. Grozi mu do 10 lat pozbawienia wolności.

More...

CienkiLolek

GrubyBolek
Buchów
0
No to grubo poleciał i poniesie konsekwencje. Nie wiem jakie wy macie podejście do twardych, ale jak dla mnie twarde to głupota. Only grass :weed::weed-4::smiley-rolling-join

No może grzybka bym spróbował jeszcze bo to też matka natura nam dała, ale zależy jak by podziałał

RedLion49

Well-known member
Buchów
0
Osobiście uważam że wszystkie używki które nie powodują uzależnienia fizycznego, są OK. Mamy mózg, a Pan Bóg dał nam wolną wolę, czemu ktoś za mnie ma decydować co mam robić z swoim życiem.

CienkiLolek

GrubyBolek
Buchów
0
Urodziliśmy się w takim kraju a nie innym, ale mogliśmy trafić lepiej (Holandia, Czechy) lub gorzej ( Singapur, Korea Płd. , Malezja, Filipiny - gdzie karzą za to śmiercią). Też nie kumam tego dlaczego 460 pajaców w sejmie ma mówić 40 milionom co jest dobre a co złe, ale żeby mieć całkiem wolną wolę to musielibyśmy się chyba Aborygenami jakimiś urodzić :D
Żyjemy w kraju z piękną historią, ale to co się teraz dzieje to masakra.
Co odważniejsi albo z dobrym startem gdzie indziej przytomnie spie****ili.

PS: Wiesz, że tak naprawdę ziele trochę uzależnia fizycznie?

M

Manto

Guest
Osobiście uważam że wszystkie używki które nie powodują uzależnienia fizycznego, są OK. Mamy mózg, a Pan Bóg dał nam wolną wolę, czemu ktoś za mnie ma decydować co mam robić z swoim życiem.

Bo wybrałeś demokracie i powszechne wybory .

RedLion49

Well-known member
Buchów
0
Urodziliśmy się w takim kraju a nie innym, ale mogliśmy trafić lepiej (Holandia, Czechy) lub gorzej ( Singapur, Korea Płd. , Malezja, Filipiny - gdzie karzą za to śmiercią). Też nie kumam tego dlaczego 460 pajaców w sejmie ma mówić 40 milionom co jest dobre a co złe, ale żeby mieć całkiem wolną wolę to musielibyśmy się chyba Aborygenami jakimiś urodzić :D
Żyjemy w kraju z piękną historią, ale to co się teraz dzieje to masakra.
Co odważniejsi albo z dobrym startem gdzie indziej przytomnie spie****ili.

PS: Wiesz, że tak naprawdę ziele trochę uzależnia fizycznie?

Nie bardziej niż czekolada, a dużo mniej jak alkohol, i mówimy tu o sytuacji gdy ktoś często i dość długo pali.
Porównując to do legalnych używek, to tyle co nic.

Zresztą to moja osobista opinia, nie namawiam nikogo do zaczynania przygody z MJ. Wiem po prostu że wiele is osób nie umie sę odmówić przyjemności.

L

Lord of Bhang

Guest
*****e psy niech się lepiej czymś innym zajmią np (pedofilami i innymi zbokami, mordercami) moge sie założyc ze polowa albo ponad polowa towaru i tak wraca na rynek :bball::bball:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół